anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetele! Am nevoie de voi. sad Acum ca vine vara, vreau sa slabesc cateva kg. sad Am 1.72 cm si 64 de kg. Trebuie sa dau jos de la burtica si picioare. sad Va rog ajutati-ma doar cele care ati incercat. Va rog din suflett! crying Dau funda. Multumesc. :*

Răspuns Câştigător
| lanadelsex a răspuns:

Spoooort! Nu te astepta sa ai un corp frumos pentru vara stand in fata televizorului si asteptand o minune. Sport si dieta! Nu conteaza ce fel de sport faci... Pilates,cardio,yoga, jogging, doar fa-l! Asa ca inchinde calculatorul, schimba-te, fa-ti un playlist cool si da o fuga pana in parc la alergat! Bafta!

4 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Mult mai bagi in tinestraight face.Eu am 1.70 si 49 de kg.Incearca dieta balerina si fa sport. Uite-te dimineata la 9 jumate pe prima la emisiunea aia "sport cu Florentina".

| LikeCrazzy03 a răspuns:

Din punct de vedere medical, ar trebui sa ai 62 de kg. Nu iti sugerez pastile de slabit sau astfel de lucruri! Eu spun sa faci macar 1 ora de sport pe zi si sa consulti un nutritionist. Cea mai buna prietena a mea a facut acest lucru si a slabit 10 kg! Deci eu iti sugerez sa mergi la nutritionist ca sa te ajute happy.

| Maria84s a răspuns:

Poti incerca accesorii de masaj.
Gasesti aici:
http://cosmetics-online.ro/index.php?route=product/category&path=64_82

| LallyLoV a răspuns:

Fratelaughing toata lumea vrea sa slabesca dar faceti sport dragele mele alergat jocuri fotbal lalala da bine si eu am burta da lass ca acum ca vine vara in fiecare seara alerg nu mai mananc asa mult mai multa apa legume si fructe sport multt dai mereuu cauta sa alergi cu candva langa tine sportu e sanatos dupa sport te simti fresh scumpo deci fi dura si baga la alergat eventual daca renunti la grasimi slabesti bon deci fundita? hai fi adorabila pop :**