Hmm. nu stiu ce sa zic. Probabil e normal, sau poate medicul acela nu avea aparatura necesara pentru a-ti spune ceva...sau chiar nu e bun de nimic. Eu te sfatuiesc sa te duci la un oftalmolog mai bun. Im Bucuresti, daca-ti permiti.
Nu ai nici-o problema cu ochii deci poti sta linistita.
Oricum, probabil ca esti dintre ecele persoane cu ochii schimbatori (un lucru mai rar).
Eu spre exemplu am avut, pana acum, mai toate culorile.
Albastrii cand eram bebe, i-am avut gri deschis dupa cam pana la varsta de 4-5 ani, dupa pur caprui si dupa usor usor mi s-au facut verzi (un verde mai inchis).
Deci am avut mai toate culorile in afara de negrii, oricum nu-i nimic ingrijorator in ochii schimbatori, atat sa stii.
Toti copii au ochii albastrii cand sunt bebelusi...
Stiu papusa insa am facut asa incat sa fiu cat mai explicita in descrierea mea.
Nu cred ca este vreo problema, mie mi se deschid vara si mi se inchid iarna, la fel cum am si parul. NU iti face griji!
Eu am patit la fel ca tine si aveam si eu exact aceleasi intrebari nu S-e intampla nimic cu tine nuanta ochilor tai se schimba in functie de culorile mediului in care stai de exemplu daca esti afara si te uiti mult la zapada ochii tai tai vor prinde o nuanta deschisa spre alb daca vei sta intr-o camera vopsita in albastru mai inchis si te vei uita in oglinda du cam 1 ora 2 vei observa ca sau inchis la culoare nu este nicio problema medicala doar ca esti putin mai sensiblila la anumite nuante de culori
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: