| pisica90 a întrebat:

Buna fetele! Ati cumpărat blugi de pe berskha, sunt de calitate, sunt cat de cat ca pe site? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Nirvanaaa a răspuns:

Da, am doua perechi de blugi de la ei pe care le folosesc de peste un an și i-am purtat destul de des.

3 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Eu am o pereche de pantaloni de jogging (bine nu știu ce e aia) toamna, iarna... Erau mai mici și îmi erau perfecți, ii am și acum de vreo 5 ani. Ii port pe post de pantalon de trening. Sunt de băiati, pentru ca sunt băiat happy

| trophin a răspuns:

Cred ca am exagerat 5 ani... Ca oricum nu poți sa ii porți vara, doar dacă vine tornada, uragan laughing

| Eriii a răspuns:

Eu mi-am luat doar câteva topuri, și din magazin. Din cate am văzut pe acolo mi se par de calitate lucrurile, de bluze cel puțin pot sa zic că sunt, mi-am luat 3. Si mi-am mai luat acum 3 ani cred și o pereche de blugi și m-au ținut nu știu cât, deci mi se pare că sunt și pantalonii. Am multe prietene care își iau majoritatea hainelor de acolo și e un brand destul de cunoscut, deci nu cred că ai de ce sa îți faci griji. Și în general la Bershka, pull&bear, Zara, etc, lucrurile sunt ca pe site(bine, îți dai seama ca acolo pot arata putin mai deschise la culoare sau cv că pun lumini și chestii când fac pozele pentru site).