Da, am doua perechi de blugi de la ei pe care le folosesc de peste un an și i-am purtat destul de des.
Eu am o pereche de pantaloni de jogging (bine nu știu ce e aia) toamna, iarna... Erau mai mici și îmi erau perfecți, ii am și acum de vreo 5 ani. Ii port pe post de pantalon de trening. Sunt de băiati, pentru ca sunt băiat
Cred ca am exagerat 5 ani... Ca oricum nu poți sa ii porți vara, doar dacă vine tornada, uragan
Eu mi-am luat doar câteva topuri, și din magazin. Din cate am văzut pe acolo mi se par de calitate lucrurile, de bluze cel puțin pot sa zic că sunt, mi-am luat 3. Si mi-am mai luat acum 3 ani cred și o pereche de blugi și m-au ținut nu știu cât, deci mi se pare că sunt și pantalonii. Am multe prietene care își iau majoritatea hainelor de acolo și e un brand destul de cunoscut, deci nu cred că ai de ce sa îți faci griji. Și în general la Bershka, pull&bear, Zara, etc, lucrurile sunt ca pe site(bine, îți dai seama ca acolo pot arata putin mai deschise la culoare sau cv că pun lumini și chestii când fac pozele pentru site).
AFR81 întreabă: