Dacă ciorapii sunt minim 40 den, atunci e ok. Atenţie să ai o pedichiură impecabilă. O altă chestie de care trebuie să ai grijă este combinarea dresului mai gros cu materialul rochiţei. Aş merge fie pe ceva tricotat, fie pe tulle, fie pe dantelă, chiar şi pe denim. Aş evita satin-ul (deşi e în tendinţe în primăvara asta) sau paietele. Distracţie plăcută!
Cularea ciorapilor? Dar a rochiei? Dar a pantofilor? Dar gentuta?
In rest, totul este OK!
Mi se pare o combinatie f draguta, dar ai grija ca ai vazut ca la unele dresuri varful ( acela unde este intarit ) se vede nu foarte bine, exista ciorapi care nu il au foarte evidentiat.
Mi se pare o combinatie f draguta, dar ai grija ca ai vazut ca la unele dresuri varful ( acela unde este intarit ) se vede nu foarte bine, exista ciorapi care nu il au foarte evidentiat. Zic asta pentru ca ai zis ca pantofii sunt decupati in fata .
In general ar da mai bine fara dres, dar avand in vedere ca vremea nu-ti permite asta nu cred ca ar da penibil...eu zic sa-ti iei cu dres ...am vazut multe fete purtand asta si chiar dadea foarte bine :* succes