Salut.iubesc bronzul si pentru asta fac orice.asa ca pot spune ca am habar si de cremele autobronzante.inainte foloseam mult,crema de la Dove, dar se pare ca au scos acest produs din fabricatie, cel putin la mine in oras nu mai exista asa ceva.acum am incercat Magic Summer de la Balea.in orasul meu, se comercializeaza in magazinul DM.este un rodus nemtesc, nici nu scrie in lb romana dar au lipit astia pe produs si datele in limba romana.da foarte bune rezultate, chiar dupa prima aplicare(cel putin la mine) si parca este mai bun ca si Dove deoarece nu ingalbesneste pielea.Dove daca foloseam o perioada mai lunga imi facea pielea foarte galbena, ca si la mort scuza-mi expresia.este o crema buna cu o textura fina si se intinde bine pe piele, fara sa lase pete. poti linistita sa incerci.succes!
Jhonsons `baby nu stiu daca am sc corect da e ffff bun l-am incercat mai de mullt
Dove pentru piele inchisa la culoare chiar daca eu o am deschisa si in nici un caz cele de la avon am incercat si iti face pielea galbena ca lumanarea,dar pentru siguranta foloseste o crema de corp nuantatoare ca sa fii sigura ca nu dai gres,daca vrei unul bun trebuie sa scoti bani mai multi.piz buin sar vrea cel mai bun, eu atata stiu si ia-ti autobronzante pentru pielea mai inchisa sa-ti iasa o culoare mai ciocolatie, asta ca un pont.
Este un spray autobronzant de la Garnier.E ff bun plus ca nu lasa pete pe piele si lasa o culoare ciocolatieDa rezultate intr.o zi.E in jur de 50 lei dar isi merita banii.Se gaseste mai greu, dar in magazinele de cosmetice il vei gasi sigur. Sper ca te.am ajutat
anonim_4396 întreabă:
danpopa777 întreabă: