anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetele! Ce idee aveti despre urmatoarea tinuta: blugi negrii tip colant, cizme lungi pana peste genunchi cu talpa joasa si o bluza cu maneci stil fluture.Credeti ca ar fi ok pentru club, avand in vedere faptul ca afara este frig:-s? Astept raspunsurile voastre. kisseskiss

2 răspunsuri:
| LoStEyEs a răspuns:

Ar fi bine doar blugii si cizmele, ca bluza e prea subtire pentru frigul asta, avand in vedere ca in club o sa dansezi si o sa-ti fie cald, doar, in club se incinge atmosferahee hee
Parerea mea: Ar fi bine sa te imbraci cu blugii aia tip colant, cu cizmele lungi si un tricou sexy, pentru clubwinking Plus o geacawinking Dar de ex daca la club te duci pe jos, ar fi mai bine sa-ti iei o geaca mai groasa, dar daca te duci cu taxi-ul una mai subtirewinking

| LoveForShania a răspuns:

Buna scumpo. :*
E foarte ok tinuta! Banuiesc ca e vorba de Balul Bobocilor?! Sau nu?laughing In fine.
Daca mergi pe jos i-ati o geaca sau un palton o geaca mai lunga ce vrei tu.
Si daca mergi cu masina nu-ti lua nimic, pentru ca in club atmosfera e foarte incinsa si plus de asta o sa dansezi, o sa-ti fie cald, n-are rost sa cari o geaca dupa tine daca vii si pleci cu masina.happy
Ai grija ca combinatia culorilor sa fie ok :*
De ex. eu anul' trecut la balu bobocilor am avut o colega care a venit rolling on the floor Cu un top roz, fusta roz si pantofi galbenilaughing)))rolling on the floor
Distractie placuta >big grin