| diaa a întrebat:

Buna fetele:*. Ce parere aveti despre fondul de ten? Voi folositi? Daca da de la ce firme si cat de multumite sunteti? Astept raspunsuri! Multumesc love struck

Răspuns Câştigător
| noName_8681 a răspuns:

Lasa-o usor cu fondul de tel. foloseste doar pentru un eveniment special si doar de calitatewinking

10 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Buna! Fondul de ten te ajuta foarte mult pentru ten, este foarte bun.Folosesc fondul de ten de la channel si consider ca e cel mai bun, ti-l recomand. Fundita?

| roxpau a răspuns:

Eu folosesc de la loreal roll'on accord parfait sunt foarte multumita de el ca nu da aspect de masca si acopera foarte bine imperfectiunile fetei

| Miruna_7873 a răspuns:

Parerea mea e ca fondul de ten aduce un plus de frumusete femeilor dand tenului un aspect mai frumos.
Eu personal folosesc fond de ten.
Pana acum am incercat de la Avon, o firma care numai stiu cum se cheama laughing si Yabalian sau ceva de genu si cel mai mult sunt multumita de acesta.Se gaseste pe piata si nu cred ca e atat de scump. Sper ca te-am ajutat;*.

| babygirlmeli a răspuns:

Eu folosesc de la Avon, cu efecte calmante tongue

| aLaLa a răspuns:

Pentru mine fondul de ten e de mare folos.Nu plec nicaieri fara el. Eu folosesc de la AFINITONE. E perfect pentru pielea mea. Sper sa-ti fi fost de ajutor!

| ramona09 a răspuns:

Salut:*. Eu am 16 ani si nu folosesc fond de ten deloc. Am pielea curata, mai imi apare cate un cos-doua inainte de zilele alea, dar in rest am pielea destul de curata. Nu folosesc deloc fond de ten deoarece, sincer, mi se pare o prostie:d imi e frica sa nu-mi stric tenul de la varsta astablushing

| ServanaAtoni a răspuns:

Nu folosesc fond de tenhappy

| pnKK a răspuns:

Mie, ca baiat, sincer, nu imi plac fetele date cu fond de ten care mai mult sau mai putin isi ascund defectele, ori machiate "din cap pana'n picioare". In plus folosirea in exces a produselor de machiaj, in timp, iti imbatraneste tenul. Daca esti obsedata sa arati perfect, sa pui un strat gros de fond de ten pe fata zi de zi, in vreo 5 ani o sa ai un ten mult imbatranit fata de cum trebuia sa arate la varsta respectiva. Eu unul nu iti recomand fonturile de ten, doar cu anumite ocazii (daca nu te poti abtine :p). O fata e frumoasa asa cum e ea, felul ei.

| pnKK a răspuns:

Ce bine e sa crezi toate publicitatile pe care si le fac producatori/vanzatorii. Daca cosmeticele fac bine, in cazul acesta fondul de ten, eu imi sterg contul tongue. Da pe moment nu ti se vad ceva urme de impuritati. Ai sa te convingi cu timpu. Oricum noi aici ne exprimam parerea, decizia e a ta.

| DeeVee a răspuns:

Umm... poti folosi si perle happy...nu neaparat fond de ten! urasc fondul de ten tongue