Depinde, mie imi place sa experimentez, asa ca nu folosesc intotdeauna acelasi sampon. Din cele pe care le-am incercat eu in mod constant si de ale caror rezultate m-am lamurit sunt: Nivea pentru par drept (bun spre prost, zice ca ti-l lasa drept, dar de fapt ti-l onduleaza mai ceva ca bigudiurile!), Elseve (hmmm...sa zicem ca bunisor, asta daca il folosesti si cu balsamul Elseve!), Kur (in ciuda numelui, e destul de bun dpdv calitativ, dar asta doar pentru cateva zile... 2-3), Schauma (bunicel si ăsta), Pantene (GROZAV).
Eu acum doar mi-am dat cu parerea din ceea ce am observat pe propriu-mi par, nu este neaparat ca cele spuse mai sus sa ti se potriveasca si tie, fiecare dintre noi avem parul mai mult sau mai putin degradat/spicuit, al unora se ingrasa mai repede, al altora e tern, lipsit de stralucire, la altii e din belsug. Depinde... eu zic sa testezi si gama de sampoane/produse pentru par de la Avon, Advance Tehnologiques sau cam asa ii zice, am auzit ca sunt bune. pupici
Herbal Essences este fooarte bun. cel albastru si cu balsam hidrateaza foooarte bine si miroase extrordinar de frumos.
Acuma am Yves Roche, e exceptional pentru mine Care imi mai plac si sunt f bune: pantene, vichy, elseve, gliss.
Http://i0.data.babyonline.ro/33954545B4700E31991ACBC942E376BD2/nivea.jpg
astea:)
samponul e bun pentru tipul meu de par...foarte moale8-)
Pai... elseve cu laptisor de matca! este foarte bun. ti-l recomand cu placere >
Cele din gama Elseve si Nivea sunt numai bune.
Dupa cum vezi si exemplele celorlalte fete.
Un balsam ar fi indicat ca sa-ti faca parul mai moale, iar o crema de par ti-l va face mai rezistent.
Eu folosesc de cateva saptamani head&shoulders pentru hidratatre, dar gasesti in gama aproape pentru orice.
ACI_1105 întreabă:
Forever208 întreabă: