| midnight_2375 a întrebat:

Buna fetele! big grin

Ce produse de par din comert folositi? Ce sampon hidratant bun cunoasteti?big grin

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Depinde, mie imi place sa experimentez, asa ca nu folosesc intotdeauna acelasi sampon. Din cele pe care le-am incercat eu in mod constant si de ale caror rezultate m-am lamurit sunt: Nivea pentru par drept (bun spre prost, zice ca ti-l lasa drept, dar de fapt ti-l onduleaza mai ceva ca bigudiurile!), Elseve (hmmm...sa zicem ca bunisor, asta daca il folosesti si cu balsamul Elseve!), Kur (in ciuda numelui, e destul de bun dpdv calitativ, dar asta doar pentru cateva zile... 2-3), Schauma (bunicel si ăsta), Pantene (GROZAV).
Eu acum doar mi-am dat cu parerea din ceea ce am observat pe propriu-mi par, nu este neaparat ca cele spuse mai sus sa ti se potriveasca si tie, fiecare dintre noi avem parul mai mult sau mai putin degradat/spicuit, al unora se ingrasa mai repede, al altora e tern, lipsit de stralucire, la altii e din belsug. Depinde... eu zic sa testezi si gama de sampoane/produse pentru par de la Avon, Advance Tehnologiques sau cam asa ii zice, am auzit ca sunt bune. pupici

11 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Herbal Essences este fooarte bun. cel albastru si cu balsam hidrateaza foooarte bine si miroase extrordinar de frumos.

| Brigitta a răspuns:

Acuma am Yves Roche, e exceptional pentru mine happy Care imi mai plac si sunt f bune: pantene, vichy, elseve, gliss.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Folosesc Gliss. Îmi place cum îmi face părul. Mi-l netezeşte.

| SweetCandy a răspuns:

Http://i0.data.babyonline.ro/33954545B4700E31991ACBC942E376BD2/nivea.jpg
astea:)
samponul e bun pentru tipul meu de par...foarte moale8-)

| iuliana21 a răspuns:

Gliss, elseve, dar cel mai bun pentru mine e panten prv...

| smileforme a răspuns:

Pai... elseve cu laptisor de matca! este foarte bun. ti-l recomand cu placere big grin >big grin

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Sunt baiat dar recomand produsele Wella Lifetex, sunt cam bune.

| Doa'Do a răspuns:

Cele din gama Elseve si Nivea sunt numai bune.
Dupa cum vezi si exemplele celorlalte fete.
Un balsam ar fi indicat ca sa-ti faca parul mai moale, iar o crema de par ti-l va face mai rezistent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc elseve total repair 5

| Denniisa a răspuns:

Elseve si panten

| jenna1213 a răspuns:

Eu folosesc de cateva saptamani head&shoulders pentru hidratatre, dar gasesti in gama aproape pentru orice.