Desi nu sunt asa de sigur ca gelul respectiv face minuni impotriva acneelor(acneele au o cauza mai profunda decat epiderma) daca tii totusi sa il folosesti asumandu-ti riscul ca in timp sa ai alte probleme, atunci, dupa folosirea lui, foloseste *Uleiul de masline stors la rece*. Se gaseste acum in aproape toate supermarketurile din tara si nu este inaccesibil financiar. Unge-ti in fiecare dimineata si seara tenul cu el. Maseaza bine tenul cu acest ulei dupa care, lasa-l pe fata cel putin 30 de minute chiar o ora. Apoi, ceea ce nu s-a absorbit in piele poti sa stergi cu un servetel de hartie. Ar fi de recomandat sa nu-ti speli fata dupa folosirea lui ci doar sa stergi tenul de ceea ce nu a fost asimilat.
In timp, te vei obisnui sa folosesti la un masaj atat ulei cat sa nu mai fie nevoie sa stergi decat foarte putin. Acesta iti va hrani tenul si in timp, este foarte posibil sa renunti la gelul respectiv pentru ca vei avea in Uleiul de masline un prieten mult mai eficient si mai fidel.
Dupa ce il folosesti, aplica o masca hidratanta. si daca tot mai ai acea senzatie aplica si o crema hidratanta.
Iti recomand masca hidratanta de la avon nu mai sh cum se cheama dar e una in tub verde...si contine si ulei de masline parca. e foarte buna si iti lasa si tenul fara imperfectiuni.
Si eu folosesc clean&clear si nu am acnee, am cosuri obisnuite, iar sfatul meu este sa nu renunti, deoarece sunt produse super bune, iar eu am scapat de cosuri cu ajutorul lor
Buna! pai dc folosesti doar gelul exfoliant? iti garantez eu ca daca vei incerca toaa gama de produse va fi mai ok.adica cosurile vor disparea mult mai repede si va disparea si acea senzatie ca ti se decojeste fata.cand zic toata gama de produse ma refer aici si la lotiunea tonica si crema hidratanta.acel gel exfoliant curata doar celulele moarte de pe fata dar nu curata pielea in profunzime.asta deja e roul lotiunii tonice, care mai are rolul de a stopa secretia de sebum o vreme(adica nu vei mai avea fata asa de luciuoasa). crema hidratanta este de asemenea f necesara si trebuie sa fie si nelipsita.mai intai exfoliezi dupa dai cu lotiune tonica si dupa hidratezi pielea.ar trebui sa faci asta de 2 ori pe zi si iti garantez eu ca daca faci asa rezultatele vor fi mult mai bune decat cu un simplu exfoliant.
Foloseste o crema hidratanta pentru tipul tau de ten. Si incearca sa reduci folosirea acestui gel, daca iti cojeste pielea inseamna ca e foarte dur si in timp iti va dauna.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
N-ar trebui sa ai senzatia aia...si eu folosesc gel exfoliant de la Clean&Clear, dar face ce trebuie sa faca, adica ma scapa de cosuri si imi face pielea curata...probabil ca ai un tip diferit de ten nu stiu ar trebui sa vorbesti cu un medic dermatolog.
Citeste aici despre exfoliantele naturale
http://www.sfaturilemariei.com/......-mai-fina/
kalakkas întreabă: