| ramona0506 a întrebat:

Buna :* Fetele, stiti cumva ce pot face sa nu mi se mai electrizeze parul? Cred ca este vorba si de hainele pe care le port, imediat dupa ce ma imbrac dimineata am un par pur si simplu imposibil de aranjat... As vrea sa rezolv astahappy Daca puteti sa imi explicati, sau sa imi spuneti ce ati facut in caz de vi se intampla ar fi perfect. Multumesc mult♥

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| anyshor a răspuns:

Pai te-as sfatui sa folosesti un sampon cu ulei de masline. Este foarte sanatos si nu ti se va mai electriza parul... Sper ca ti-am fost de ajutor. Altceva nu stiu thinking pup :* fundita puppy dog eyes?

| DeeaDelirata a răspuns:

Ce dulce! E vorba de shampon nu de haineXDAi freza dinaia lunga?smug

| BebelushaRoz a răspuns:

Buna, draga mea!
Si mie mi se intampla mai demult. Nu este vorba despre haine sau alte chestii de genul. Parul se electrizeaza din cauza periei sau piaptanului cu care te piepteni, plasticul electrizeaza parul. I-ati un piaptan sau o perie din lemn, care sa nu aiba deloc plastic, si ai rezolvat problema. Sau poti folosi ceara de par. Dupa ce te dai cu ceara, nu o sa mai ai treaba cu electrizatul parului.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Funda? :*

| aceton a răspuns:

Buna, desi sunt un baiat ...si mie mi se intampla acelasi lucru mai ales iarna deoarece acel material enervant care iti electrizeaza parul si iti provoaca mancarimi este regasit in aproape toate hainele groase.incearca sa nu mai folosesti hainele din textila artificiala cum ar fi poliesterul etchappy imbracate cu haine din bumbac, in canepa,matase,lana, vascoza, etc;

| deutssa1 a răspuns:

Il poti da cu fixativ sau cu spuma...altceva nu pentru sati mai zic... funda?puppy dog eyes

| Andreiutzzzzzzzz a răspuns:

Salutlaughing)Cu toate ca sunt baiat am si eu aceeasi problema.Am parul mare(nu chiar exagerat) si il intind cu placa. Dupa ce il intind cu placa si iau o bluza pe mine sau un tricou ma trezesc cu parul-n sus.Cred ca e din cauza placii de par(daca o folosesti) incearca dupa ce folosesti placa sa dai cu putin fixativ si dupa iti poti lua bluza sau ce vrei tu linistita pe tine.Eu asa fac, si functioneaza.Cred ca o sa cumpar ceva solutii de pus pe placa(am auzit ca exista)si iti ajuta si parul sa nu se arda si rezolva si problema cu electrizatul parului.Succes!:*