anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, fetele voi cum va uscati patul in general, il lasati sa se usuce natural sau cu feonul? Am parul destul de wavy daca pot spune, ondulat si l-am lasat acum dupa ceva timp sa se usuce natural si imi sta foarte naspa dimineata, ce as putea face? In geneal il usuc cu feonul si imi sta bine a doua zi, ii da o forma. Pentru cine are acest tip de par va rog sa imi dati sugetii. Oare sta asa din cauza ca l-am obisnuit cu feonul? Si cu umiditatea de afara cum suporta parul vostru?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Si eu am parul ondulat (tot asa mai wavy si umflat) si cand il las sa se usuce normal nu imi place deloc cum sta. Asa ca de fiecare data dupa baie il pun intr-un prosop sa absoarba apa, apoi il las vreo 20 minute si apoi iau uscatorul, imi impart parul in 6 suvite, iau o suvita si trag bine de ea cu mana sau pieptanul (nu cu peria rotunda ca nu ma descurc) in timp ce o usuc. Asa reusesc eu sa am parul perfect drept si am scapat si de placa. Eu am si parul foarte lung si probabil de asta il usuc si il indrept foarte usor in felul asta. Si uscatorul arde putin parul dar in comparatie cu placa nici nu se simte (mai ales daca dau aer rece). Tu nu ai spus cum ai vrea sa iti stea parul. Daca vrei sa se iasa in evidenta onduleurile poti folosi un ulei de par leave-in dupa ce se usuca.

| anonim_4396 explică (pentru Furnicuta000):

Si dupa cat timp se ingrasa, intreb pentru ca al meu dupa 2 zile si nu stiu ce sa i fac sad

| Furnicuta000 a răspuns (pentru anonim_4396):

La mine incepe sa se ingrase dupa vreo 5 zile. De multe ori prefer sa il spal o data la 7 zile. Dar daca in a 5 a zi vad ca s-a ingrasat si nu il pot spala atunci, folosesc sampon uscat de la Batiste. E foarte bun, daca nu ai incercat trebuie sa il iei. Il gasesti la sensiblu, farmacia tei sau pe net

6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Eu am usor ondulat si am uscator de par cu ioni de la Remington luat, efectul lui nu mi-l usuca, imi da o usoara stralucire si nu se electrizeaza ca cel vechi. Iarna il usuc cu uscatorul si vara il las natural sa se usuce, in cazul ca ma grabesc atunci il usuc cu feonul. Mie mereu imi sta parul cuminte dupa uscarea cu feonul ori fara, nu am probleme.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum vă uscati patul? Da ce faci pipilică in pat? laughing sau de ce trebuie sa il usuci?

| Violleta2022 a răspuns:

Il usuc natural, fara feon, cum este indicat de altfel.
Un par ondulat nu sta naspa, mie chiar mi se pare mult mai dragut, decat unul intins cu placa sau cu feonul.
Da-i pace si nu-l mai usca cu feonul!
Spala-te dupa amiaza pe par si stai in casa, pana te culci se usuca natural.

| idkkkkkk a răspuns:

Natural pentru ca mi e prea lene sa l usuc cu feonulhappy