Hei.
Si mie imi cade parul dar multi mi-au spus ca este din cauza schimbarii anotimpului si bineinteles pentru ca el creste, de obicei cad firele „batrane" si lasa loc celor „tinere".
Nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Sper ca te-am ajutat
Heii,Poate ca e din cauza schimbari anotimpului sau nu stiu din cauza samponului habar nu am daca iti va cadea in continuare du-te la farmacie si cumparati tratament ^_^
Merci mult.
Np ^_^
Bună!
Ai fost stresată în ultima vreme, e posibil şi din cauza asta să-ţi cadă părul, sunt în aceiaşi situaţie, şi mi s-a recomandat ceva pentru căderea părului de la Vichy, am auzit că obţii rezultate foarte bune!
Numai bine!
Merci de sfat, dar asa am mai auzit si eu de fel de fel de tratamente si am ajuns la concluzia ca tinctura asta de ardei iute e buna, dar nu stiu de ce tocmai acum parca numai funtioneaza cum trebuie., o fi si de la stres, am sa incerc sa fiu mai calma. merci din nou.
Poti cumpara de la farmacie ulei de ricin.Se aplica pe scalp si se maseaza putin dupa aplicare.Astepti cam 30 minulte si apoi te speli normal pe par.Se gaseste la orice farmacie si are pretul intre 4 si 7 lei!
Nu-i nimic..nu te ingrijora..mai sunt perioade din astea. Mai pateam si eu asa si nu avea nici luciu, era uscat, si mi-am luat Revalid de la farmacie si isi mai revenise. Oricum, pentru mine a fost cel mai bun sampon, face parul sa para mai sanatos parca. nah, poti incerca, e cam 400 de mii. aa si uleiul de ricin si vitamina A stiu ca erau bune. Sper ca ti-am fost de folos.
DaciaRomania întreabă: