Nu am folosit-o,dar ma tenteaza si pe mine sa o incerc pentru ca este un produs natural si nu-ti deterioreaza parul, ci deopotriva intareste structura firului.
Pe unele site-uri am citit ca dupa ce folosesti henna vopseaua chimica nu va mai prinde, pe altele zice ca nu afecteaza cu nimic. Nu stiu ce sa mai cred si nu m-as risca.
Se gaseste la plafar. Uite si niste exemple:
-Henna Color Paris - 17, 50 lei
-Vopsea de par Henna - Urtekram 35 lei
-Vopsea de par Ellea - 8 lei
-Vopsea de par PHitocolor - 40 lei
Costa in jur de 8 lei, din cate am auzit. Sincer, eu personal nu am folosit. Pare a fi de calitate, nu judeca orice dupa pret.
Da, a fost bine... adica daca te referi la durere. nu doare deloc. lasi sa sa usuce si totul este ok
Sincer nu stiu daca este si in Romania asa ceva, eu o am din Libia. si este si ceva aparat cu care sa faci modelul. daca nu ai asa ceva poti sa faci un cornet dintr-o coperta de caiet... si sa ii lasi un spatiu pe unde sa iasa(in partea de jos) si apoi pui hena in cornet.
Da,sora mea a folosit, stiu ca statea cu ea in ca cam 8 ore ca sa se prinda culoarea,este ok,colorant natural, o poti gasi la plafar(chiar zilele trecute am vazut la un plafar henna culorile negru, rosu si maro parca).
@ gigel68 Poate provoca cancer Heena neagra care nu este naturala ci are amestecuri toxice pentru a ajunge la culoarea ei.cea folosita pentru tatuaj.Yar pentru restul fetelor daca vreti sa va vopsiti.heena este permanenta nu se decoloreaza nici nu iese de p par.dar doar cea maronie este originala pudra de heena care o amestecati cu apa simpla si atat, restul ce e in plafar.in supermarketuri si vopsele d firma sunt amestecuri cu heena nu este nimic natural.heena nu are alta culoare cun este blond si negru sau ce culori au mai scos astia p piata.
Mirunikuuu întreabă: