Nu e o idee prea buna. Mananca 3 mese pe zi, crede-ma ca poti manca orice in afara de dulciuri si paine. De exemplu: dimineata ora 9: un ou fiert si o rosie, pranz ora 2: o supa sau o salata, dupa masa pe la ora 5: un mar; seara pe la 8 maxim: o friptura de pui la gratar si o rosie. Eu asa am mancat si am slabit un kg pe saptamana deci nu e cazul sa te chinui cu 2 fructe si un iaurt activia decat daca vrei sa ai probleme cu stomacul si sa lesini pe strada. Plus ca daca te infometezi pana la urma va trebui sa mananci si in momentul ala totul se va depune si daca ai manca o firimitura, deci n-are sens sa te infometezi, nu e un mod eficient de a slabi. Mai bine mananca 3 mese pe zi, orice in afara de paine si dulciuri si fa sport cel putin 30 min pe zi.
Poti avea probleme mai apoi, caci corpul va depune iar grasime cind vei incepe sa maninci ca de obicei.Cea mai buna iesire din situatie ar fi consultarea unui dietolog dar daca nu ai posibilitatea aceasta ar trebui sa maninci ca de obicei doar ca:
1.sa maninci mai multe fructe
2.sa nu maninci prea multe dulciuri
3.sa bei macar 1, 5 l de lichid pe zi
4.sa inlocuiesti alimentele prajite cu cele fierte
5.sa renunti la hot-doguri, cipsuri si alte alimente de genul asta
6.sa faci sport
Succes!
Nu stiu daca vei putea slabi.Dar stiu precis ca daca inainte de masa beai cite un pahar de apa te va ajuta sa slabesti.Asa poti continua 1-2 luni
Georgian1992 întreabă: