| gabb a întrebat:

Buna fetelor, am 14 ani si mi-am dat luni mustata jos cu ceara calda la salon straight face exact a 2 a zi am obsv ca firele incep sa creasca iar acum eu nu stiu ce sa fac. luni incepe scoala si cred ca vor mai creste. mi-am luat benzi cu ceara rece, fiindca la mine nu este salon straight face am fost in alt oras, mama a zis sa astept inca 3 saptamani ca sa vad cum creste. X_x De ce au inceput sa iasa firele asa de devreme? Ori nu m. a facut aia de la salon bine? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cathea19 a răspuns:

Si eu cand mi-am luat prima data mustata mi-am luat-o la salon si apoi am luat veet benzi de ceara pentru fata. Exact cum spui tu, dupa vreo doua zile a inceput sa-mi creasca, bine ca eu aveam si foarte mult par, dar totusi... M-am speriat putin, dar am inceput sa-mi "pensez" mustata. Cu penseta, in oglinda, fir cu fir. E dureros dar decat sa arat rau... Oricum eu zic sa astepti pana duminica seara si atunci sa folosesti benzile de ceara rece. Le aplici si le incalzesti pe piele, le lasi 2 min. sa se raceasca si apoi tragi imediat, tinanad pielea intinsa cu o mana. Cred ca ai si tu in cutie instructiunile. Nu te speria, e normal, e modul organismului de a se apara. Cu timpul o sa fie din ce in ce mai putin. Ai grija de tine! Sper ca ti-am fost de folos.

3 răspunsuri:
| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Nu am mai auzit asa ceva. daca cresc si nu-ti place, fa-te cu ceara rece si ia-ti cu penseta firele mai stridente... daca nu stai asa si mai asteapta sa vezi.

| Nickelback a răspuns:

Rade cu un bic mai lasa salonullaughing

| CosminTheWin a răspuns:

Deci poate la 14 ani aveai tu niste firicele dar trebuia sa le lasi sa creasca deoarece cu cat la razi cu atat cres mai repede si devin mai tari.Pe la un 18 ar trebui sa incepi sa te razi...Deacum obisnuieste-te cu mustata.nu-i asa mare chestie treci tu peste chestiile astea.Bafta!