| danaaaa1 a întrebat:

Buna fetelor. Am 15 ani si am nevoie de un pic de ajutor. Ma gandesc sa ma epliez la subrat cu ceara insa nu prea stiu cum sa procedez si ce fel de ceara sa cumpar. Am urmarit cateva filmulete pe youtube despre cum se face insa nu m.am convins. Pe langa ceara trebuie sa mai cumpar ceva? Am vazut ca duduia aia isi aplica niste ceara pe locul unde vroia sa se epileze insa doar de ceara e vorba, pentru ca lasa sa se usuce un pic si tragea cu mana solutia aia. Ma gandesc ca trebuie sa cumpar si benzi? Efectiv nu stiu, sincer. Deci cum faceti voi cand va epilati cu ceara, ce va cumparati, asta vreau sa stiu, intreg procesul. Se gaseste cumva si in Carrefour, Cora, Kaufland etc? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| BeautifulAngelOana a răspuns:

Cu ceara daca te epilezi este foarte dureros si mai ales la subrat unde piele ii mai sensibila, poate ti se irita pielea! Eu ti-as recomanda crema de epilat este mult mai buna si nici nu ustura sau irita pielea! Bafta

4 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Mergi la salon, nu e deloc scump.
Eu nu m-am facut niciodata cu ceara acasahappy

| Alexandra_Aly_1997 a răspuns:

Pai iti cumperi ceara din anabella si benzi tot din anabella.Dar iti trebuie un aparat special ca sa incalzeasca ceara.Si este si un ulei special care daca iti dai dupa epilare cu el pe pilele nu mai lipeste si nici nu usuca pielea happy Fundita? puppy dog eyes

| bubblegummy a răspuns:

Mai bine foloseste o crema depilatoare de la farmec

| AnneMarie107 a răspuns:

Mai bine te duci prima oara la un salon de cosmetica, pentru a preveni eventualele iritatii. Parerea mea.