| Babyk3yk3y a întrebat:

Buna Fetelor. am nevoie de ajutorul vostru. ce sfaturi imi puteti da. ca sa creasca unghiile mai repede si sa nu se rupa. si sa nu sa se despice. si inca as vrea un sfat. ce sa fac ca cand imi cresc cam vreo 3-5 ml. ap mai departe se fac valuroase. ca valurile marii. si nu le pot creste mari. imi dati vreun sfat ceva?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Succes!

| buubi a răspuns:

Unhiile se despica?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti cu oja nu cu lak, vor fi mai tari si nu se vor rupe iar daca vrei sa creasca scurteazale la cateva saptamani pentru ca sunt ca parul se "tocesc" sau ceva de gen

| Daiana_1431 a răspuns:

Tine'le zilnic in sucul ala de la lamaie aprox 10 min happy

| balonashhh [;;)] a răspuns:

Pai thinking cumpara-ti calciu este ca si lacul de unghi thinking asa dar e calciu ungjile se vorr intrarii ati garantez si nu se vor mai exfolia big grin nu despikabig grin:*

| chytzz a răspuns:

Eu am un lac de unghii cu tratamen pentru a intarii unghiile...si in caz ca ai obiceiul sa iti rozi unghiile nu ti le mai roade