îmbraka si tu ceva strimpt pe tine daca nu vrei ca o ccurva far decolteu si ar fi super
Stiu cum sunt ciorapii cu fundite:X si ca sa nu pari vulgara. cred ca cei mai potriviti ar fi o pereche de pantalonasi scurti de toamna:X si in sus un tricou sau maieu dragut peste care daca vrei pui o vestuta de culoare ciorapilor. Cred ca e foarte dragut:X
Nu sunt fata dar din punctul meu de vedere pentru bal... daca il faci intr-un club ai putea sa lasi ciorapii cu fundite si sa te imbraci intr-o pereche de pantaloni "moto" (parca) de piele si cu un corset... a fost imbracata asa o fata ce a participat la miss si toata noapte mi-au fugit ochii dupa ea...
Nu prea ai avea ce purta la acei ciorapi cu fundite O rochita simpla si ceva peste ea, un bolero [nu de ala din satin stralucitor].
Alta tinuta, simpla dar care va atrage atentia, ar fi acesti pantofi cu niste dressuri negre, o fusta neagra cu talie inalta [preferabil din piele], un maieu cu o culoare care iesa in evidenta [totul de o singura culoare, si un kaki e ok] + un medalion mai mare [medalionul sa fie deasupra fustei].
I hope you like it. Good luck:*
kalakkas întreabă: