| funkygyrl a întrebat:

Buna fetelor! ..Am o dilema as vrea sa imi cumpar un parfum care sa persite, caci sincer m-am saturat sa iau la parfumuri care rezista decat 1 ora si cu asemenea specimene am o colectia intreaga laughing..si as vrea unul care sa persiste si ma gandeam la Little Black Dress de la Avon.am auzit multe pareri bune despre el si ziceam sa il cumpar dar nu stiu persista adica macar acolo 5 6 ore? ..si ce parfum mi-ati recomanda(preferabil tot de la Avon sau chiar Oriflame) ceva care sa persite pana in 100 de lei! ..Ms anticipat! :* FUNDA****

4 răspunsuri:
| BlackBVB a răspuns:

Incearca la sephora
e in toate mallurile

| Lullabies a răspuns:

Nu lua de la Oriflame sau Avon. Orice ai lua nu persista nici unul, crede-ma. Nu sunt de calitate, de aceea sunt mai ieftine. Nu rezista nici unul din ele mai mult de maxim 2 ore.
Iti recomand altceva, cum ar fi So Elixir de la Yves Rocher care e cam 120 RON. Persista chiar si zile intregi pe haine, e foarte bun si miroase extraordinar. Daca nu, ceva gen Lacoste, Coco Chanel, 1 Million-Paco Rabanne ( Dar sunt cam prea scumpe ). Sper ca ti-am fost de folos. Succes!

| ionut2424 a răspuns:

Buna! o sticluta de transpiratie de 100ml, cred ca persista si toata ziua.hee hee

| karinaale a răspuns:

Mie imi place Little Black Dress, sau Playboy- Play it sexy sau... unul mai scump, dar foarte rezistent si miroase super Tresor. Sper ca te-am ajutat:*