Nu ești prea mică. Poți să te pensezi, și eu mă pensez și am aproape 14 ani. Roagă-te de mama ta și fă-o să înțeleagă că deja ai crescut și toți copii râd de tine din chestia asta.Cu mama ta trebuie să discuți orice .
Mai daca ti tu neaparat sa te pensezi roag-o pe mama ta sa te penseze ea...ca cine stie poate ea zice ca vrei sa le dai un model anume... spune-i ceva de genu:'Nu o sa insist asa de tare pe ele, ca sa se cunoasca, doar firele care trebuiesc luate!' sau sa ii zici ca nu vrei sa le dai o forma anume sa le lasi asa cum au ele forma si decat sa mai ei din firele care depassc conturul, nimic mai mult! Sper ca te-am ajutat :*
Nu pot sa le las in pace, pentru ca si ceilalti copii din scoala fac asta. Am incercat, dar fara rezultat.
Aceeasi problema o am si cu epilatul. cand am fost la mare in vara asta, toata lumea se uita ciudat la picioarele mele. Parul de pe picioare se vedea foarte inestetic. La fel, mama crede ca sunt mica pentru chestiile astea sau ca mi s-a urcat la cap. Am incercat sa ii explic, dar mi-e frica sa nu ma certe si sa se supere.
Eu m-am pensat la 14 ani si ceva . Nici mama nu m-a lasat prima oara dar am convins-o sa ma pensez. Poti sa ii spui mamei tale ca ai vrea sa vezi cum ti-ar sta asa si ca nu o sa te pensezi singura fara sa fii supravegheata de ea sau chestii de genul asta. Sper sa mearga!
Mersi mult! O sa incerc. Mai astept si alte opinii, oricum multumesc!
Laura, ştii vorba "deşteptul cedează, prostul continuă ", e, asta este valabil şi pentru tine. Te înţeleg, chiar nu le poţi ignora, şi mie mi s-a întâmplat la fel, dar trebuie să înveţi să faci asta gândindu-te că mai târziu ele vor fi mai rău decât tine dacă încep cu chestiile astea de la vârsta asta. Şi legat de sprâncene, mama ta are dreptate, eşti prea mică pentru pensat, dar mai ai un pic, nu fi nerăbdătoare. Până la urmă te vei pensa, nu-ţi face griji.
Nu trebuie sa te iei dupa colegele tale dar, daca vrei neaparat sa te pensezi roaga pe cineva care stie gen verisoara, prietena, mama
Problema este ca imi sta foarte urat cu sprancenele mele. Practic sunt in clasa a opta. Nu mai e mult si vine si banchetul. Am incercat sa o conving pe mama mea sa ma pensez si sa ma epilez macar pentru banchet, dar ea zice ca a facut toate astea cand avea 18 ani si asa o sa fac si eu. Mi-e teama ca o sa arat atat de ridicol atunci.
Odata si-odata tot o sa te pensezi. nu e o crima, o sa creasca la loc si pe ascuns nu poti sa te pensezi pentru ca se observa
E foarte stupid ce fac ele! Cum să își bată joc de cineva care nu se pensează? Nu e treaba lor. Oricum, poate o poți convinge pe mama ta să te lase să te pensezi, sau să te penseze ea doar puțin, nu exagerat. Oricum, nu ar trebui să-ți fie rușine pentru că ești naturală. Când ele vor începe să se machieze și să devină din ce în ce mai false, tu te vei putea mândri cu faptul că ești naturală.
Georgian1992 întreabă: