| EmilyLovex3 a întrebat:

Buna fetelor. :* Am o intrebare doar pentru voi big grin. Am 12 ani, deja consider ca sunt o micuta adolescenta.batting eyelashes. Asa, deci..Acum vreo 5-6 luni cand ma scarpinam rau de tot din cauza unei alergii, am facut prostia sa ma scarpin cu foarfeca pe ambele picioare x_X. Si eu atunci nu realizasem ca imi "taiam" firele de par de pe picioare crying Si tin sa mentionez ca eu aveam parul blond pe picioare/maini.sad Si m-am scarpinat si pe maini x_X. Si acum problema este ca eu am vreo 160 ron, si as dori sa-mi cumpar epilatorul Philips hp6400.Dar nu sunt prea sigura deoarece nu cred ca smulge firele de tot ( adica sa nu se mai vada si sa creasca in aprox. 3-4 saptamani ). Si nu pot sa vorbesc cu mama sau vreo ruda despre chestiile de genul pentru ca eu sunt mai inchisa in mine, si nu vorbesc deloc cu mama desi ea ma roaga..Si nu as vrea sa afle ea ca o sa incep sa ma epilez..Deci, intrebarea mea este : Epilatorul Philips hp6400 smulge firele bune? ( nu conteaza daca o sa doara sau nu ), daca nu le smulge bine, aveti voi vreun epilator care il folositi si smulge bine firele? Sa coste cam 100-120 ron.

Dau fundita`. :*

5 răspunsuri:
| Skit333 a răspuns:

Poti cumpara o masina de tuns iarba

| Alexaa_4438 a răspuns:

In general epilatoarele de la Philips sunt bune, dar incearca sa vorbesti cu mama ta pentru ca ea te va sfatui mai bine si te va ajuta mai mult.

| EmilyLovex3 explică (pentru Alexaa_4438):

Sincer, nu mai pot sa am incredere in ea..Pentru ca mi-a demonstrat ca nu poate sa-si tina gura. Cand i-am zis eu ceva ( nu faza cu epilatul ), o chestie mai intima, i-a zis repede si lui matusi-mea care a venit la noi in vizita din Italia..Si am rugat-o frumos sa nu-si dea drumul la gura si i-am jurat ca nu-i mai spun ceva legat de mine. Sa ma scuteasca..Si ma enerveaza ca imi repeta zilnic sa ii zic si eu ceva despre mine, deoarece si-a dat seama si ea ca ii ascund multe.

| DoarAli a răspuns:

Pai... 1. esti putin cam dusa sa te scarpini cu foarfecul 2. daca te epilezi acum dupa ce cresc alte fire de par incerca peste cateva luni sau ani, caci esti cam tanara 3. ar trebui sa vorbesti cu mama ta, in general, pentru ca o sa-ti para rau mai tarziu, crede-ma :*

| EmilyLovex3 explică:

Pardon." Epilatorul Philips hp6400 smulge firele BINE? "

Sorry blushing