| yumeee a întrebat:

Bună fetelor! Am o întrebare în legătură cu celulita.
Sunt f slabă (am 50 de kg şi 173), dar în ultimele câteva săptămâni observ că începe să mi vadă celulită pe pulpe şi fund(nu sever, se vede doar dacă mă încordez de exemplu). Probabil din cauza faptului că mănânc ff multe porcării şi nu beau lichide NICIODATĂ, nu simt nevoia laughing.
În fine, intrebarea mea e: Dacă fac exerciţii pentru fese şi pulpe, o să se stopeze procesul? (mă refer de apariţie a celulitei, pentru că, din fericire, încă nu pot zice că am celulită veritabilălaughing, doar "în formare".

2 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Crema anticelulita de la Elmiplant este semiprofesionista. Are efect termic, incinge locul, activeaza circulatia si simti cum "te arde" si chiar se vede diferenta si se simte. Daca iti cumperi si un stepper cu miscare twist-combinata e minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am încercat cu exerciţii... Muşchii mi s-au tonifiat, am devenit mai elastică şi toate alea, dar pielea mi-a rămas exact în starea iniţială. Totuşi foarte mult contează alimentaţia. Cât de tare nu mi-ar părea rău să-ţi spun banalitatea asta urâtă, trebuie să treci încetişor de la porcării la alimente cât mai hrănitoare şi mai sănătoase (sunt şi de acestea gustoase happy ). Şi da, e rău fără lichide. Deci, alimentaţie şi masaj. Intensifică cum vrei circulaţia sângelui în zona aia, da' fă-o cu dragoste şi suflet şi vei vedea rezultate destul de curând, credwinking Baftă!