| skriil a întrebat:

Buna fetelor.Am o mare nelamurire.nu stiu cum de am reusit sa imi placa asa de mult parul creponat.Nu am placa speciala, nu pot sa imi cumpar si am inteles ca alta solutie numai e.Am vazut ca e cea cu placa normala.am placa normala simpla doar pentru indreptat si cateodata ma chinui sa ii fac bucle(dar parul meu este ondulatt natural). Am incercat sa il creponez ca pe tutorial cu placa normala si nu imi iese absolut deloc.De vreo 12 ori am incercat. dar degeaba.crying. Va rog imi puteti da vreun sfat de ce sa fac? chiar vreau asta. FUNDA.

Răspuns Câştigător
| xCat a răspuns:

Sa-l impletesti si sa-l lasi asa cateva ore... dupa aia va arata creponat.

2 răspunsuri:
| AdinaELA a răspuns:

Nu o sa-ti iasa niciodata un par perfect creponat fara un aparat special... Uite totusi un filmulet care te-ar putea ajuta.(sper sa nu fie acelasi la care te-ai uitat si tu :D ) http://www.youtube.com/watch?v=npF-Z3vlXBM&feature=channel
Ai grija, atunci cand o sa incerci, sa iei suvite foarte suftiri si, inainte, sa-l indrepti, daca zici ca ai parul ondulat! Altfel, doar niste codite subtiri, impletite, ar mai fi o solutie.Bafta!

| Mary_5266 a răspuns:

Cel mai simplu mod, ll speli, te dai cu spuma si il lasi sa se usuce singur, asa fac eu si arata super happy