| Cătălina a întrebat:

Buna fetelor.Am o mica nedumerire.Imi doresc foarte mult sa imi indepartez vopseaua de pe par, acum sunt bruneta si vreau sa redevin satena(culoarea mea naturala). Nu am rabdare sa astept sa imi creasca si nici nu vreau sa ma tund, poate stiti voi o metoda mult mai eficienta pentru indepartarea vopselei, in afara de decolorant care poate fi periculos pentru parul meu.Multumesc.

fundabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Princess_7414 a răspuns:

Pai sunt cateva metode dar nu stiu daca va fi rezulatul dorit 100%.

Ia 2-3 linguri de ulei de masline, adauga sucul de la jumatate de lamaie, aplica continutul pe intreaga suprafata capilara si stai in soare circa 30 de minute.

Sau sa puipe un disc demachiant apa oxigenata si sa-ti masezi parul.

Nu stiu daca au efectul dorit, dar sper.

Oricum pe viitor daca doresti sa te mai faci bruneta foloseste o vopsea fara amoniac deoarece brunetul se scoate cel mai greu din par, iar vopseaua fara amoniak dispare intr-o luna maximhappycel putin asa a disparut la mine, bine ca am stat si ceva cu el in soare, dar nu mai e nici urma de negru pe parul meuhappy

Mult Succes!:*

2 răspunsuri:
| Princess_7414 a răspuns:

Pai sunt cateva metode dar nu stiu daca va fi rezulatul dorit 100%.

Ia 2-3 linguri de ulei de masline, adauga sucul de la jumatate de lamaie, aplica continutul pe intreaga suprafata capilara si stai in soare circa 30 de minute.

Sau sa puipe un disc demachiant apa oxigenata si sa-ti masezi parul.

Nu stiu daca au efectul dorit, dar sper.

Oricum pe viitor daca doresti sa te mai faci bruneta foloseste o vopsea fara amoniac deoarece brunetul se scoate cel mai greu din par, iar vopseaua fara amoniak dispare intr-o luna maximhappycel putin asa a disparut la mine, bine ca am stat si ceva cu elin soare, dar nu mai e nici urma de negru pe parul meuhappy

Mult Succes!:*

| Zady a răspuns:

Eu chiar te-as ajuta cu cea mai mare placere dar cred ca nu vei putea avea culoarea aturala decat mai tarziu.cu timpul