| Sunset333 a întrebat:

Buna fetelor! am o nelamurire cu privire la genele false. Vreau sa-mi iau unele din par narural. stiu cum se aplica dar nu stiu daca se pot refolosii sau cum se indeparteaza. Scrieti-mi cat mai multe informatii si sfaturi. Merci mult.

Răspuns Câştigător
| Rockăr a răspuns:

Trucuri despre genele false

Genele false pot arata foarte bine. Ele pot fi purtate pentru diverse ocazii. In unele cazuri, chiar s-ar putea să iei in considerare utilizarea lor atunci cand porti o tinuta eleganta sau sa faci un obicei din purtarea lor.
Purtarea genelor false iti da un aer misterios, si s-ar putea ca acest lucru sa te faca sa le porti zilnic.
Iata cateva sfaturi despre cum sa aplice si sa indepartezi singura genele false.
Cum sa aplici si sa indepartezi genele false

Cand aplici genele false, este important sa fii sigura ca nu le aplici peste cele naturale. Trebuie sa le aplici pe pleoapa, deasupra genelor naturale, imediat la baza lor.
Cand incepi fixarea genelor false, incepi intotdeauna de la coltul interior catre cel exterior. Daca incerci sa le aplici altfel, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca genele false au ramas lipite de cele naturale.
Pentru indepartarea genelor false, trebuie sa aplici demachiant pe pielea unde sunt genele lipite, astfel scoaterea lor va fi mai putin dureroasa. Tine minte ca si apa calda te poate ajuta la indepartarea genelor false.
Daca vrei sa indepartezi genele false, fii foarte atenta. S-ar putea sa crezi ca este mai bine sa le dezlipesti dintr-o data insa nu este deloc asa. Acest lucru nu face decat sa iti irite pielea si sa te faca sa-ti smulgi si cateva gene naturale.
Cel mai important insa este sa fii sigura ca nu achizitionezi gene false ieftine. Ar fi mai bine sa le cumperi de la un magazin destinat cosmeticelor sau de ce nu specializat in gene false.
Acum poti sa-ti aplici singura gene false. Mult succes! Aplicarea de gene false individuale nu este chiar cea mai populară alegere printre femei deoarece procedura de aplicare pare ceva mai obositoare şi mai costisitoare din punct de vedere al timpului.

De fapt, genele false individuale sunt mai uşor de utilizat decât genele false de tip bandă, datorită controlului pe care îl oferă la lipire, iar dacă vizaţi un aspect cât mai natural, genele false individuale sunt o alegere fantastică. Pentru aplicarea genelor false individuale, sau smocuri cum mai sunt numite, trebuiesc parcurşi următorii paşi:

Folosiţi o pensetă pentru a desprinde fiecare smoc de gene false din locaşul aferet

Înmuiaţi în lipiciul special nodul smocului, acea porţiune unde sunt prinse firele de gene

Aplicaţi puţin lipici si pe lungimea genelor naturale cu ajutorul nodului de gene false individuale înmuiat în lipici

Ataşaţi smocul de gene false individuale între firele de genele naturale

Presaţi nodul smocului de gene false individuale împreună cu lipiciul de genele naturale cu ajutorul unei pensete ceva mai plată decât una obisnuită. În acest fel grupurile de gene false individuale se vor fixa foarte precis de genele naturale.Ca adeziv, în cazul în care doriţi purtarea genelor doar pe durata zilei în curs, recomandăm folosirea unuia special pentru aplicarea de gene false tip bandă

Dacă doriţi să purtaţi genele false o perioadă mai îndelungată de timp, recomandăm adezivul dedicat aplicarii genelor false individuale, iar în acest caz genele false vor rezista la ochi până la trei săptămâni.

Procedeul de aplicare a genelor false individuale este acelaşi indiferent de tipul de adeziv pe care alegeţi să-l folosiţi.

Sună şi tu la 0765535284 pentru o programare la aplicare de gene false.

Video:

http://www.divahair.ro/

Totusi te sfatuiesc sa mergi la un salon. Funda?

1 răspuns:
| Amelya02 a răspuns:

Adeziv Duo