Heey!
In primul rand,nu dispera! Parul meu este cret si statea la fel cand era mai scurt,acum l'am lasat sa creasca si sta exact asa cum il pun eu .
O varianta ar fi sa'l lasi si tu sa mai creasca, pentru ca astfel va fi mai drept si mai usor de aranjat, insa daca nu esti o amatoare a parului lung ar fi bine sa te duci la un salon de infrumusetare(coafor etc.) si sa iti faci o coafura frumoasa pe placul tau.Intre timp poti sa o intrebi pe femeia care iti face parul ce ai putea face sa stea asa cum vrei tu explicandu'i pe larg problema pe care o ai si poate iti va recomanda un sampon mai potrivit pentru tipul de par pe care il ai, poate chiar si de scalp, un fixativ si un balsam mai bun pentru parul tau ondulat.
Sper ca te'am ajutat!:*
Multa multa bafta!
Buna.incearca sampoanele si balsamele de la kallos, sunt chiar bune. sper ca te-am ajutat.:*
Ceau :* ai putea sa te intinzi daca ai placa sau sa te dai cu putina spuma daca spui ca ti-e putin ondulat :d. daca ti-l intinzi poti sa iti faci o bucla la breton. Eu zic ca ar arata destul de bine :*
Poi depinde ce stil ai si cati ani ai.De exemplu ai putea sa iti prinzi 2 codite in joc(nu ridicate,pentru ca este prea copilaros-cum ziceam depinde cati ani ai),ai putea sa-ti prinzi parul in sus(daca este putin undulat ar arata si ma frumos si sa-ti pui si o cordeluta subtirica),ai putea sa ti-l incretesti(insa nu cu bucle dinacele...daca ma intelegi),ai putea sa-ti prinzi o coada,sa-ti faci niste impletituri frumoase,sa-ti prinzi o codita pe o parte,sa-l lasi pur si simplu desfacut si sa prinzi o agrafa frumoasa pe o parte(depinde si ce freza ai bineinteles).Daca iti undylezi parul iti zic cum sa faci ca sa nutrebuiasca sa-l faci ccu ondulatorul:il prinzi cateva ore in coc dupa ce il umezesti putin de tot la varfuri(se poate si fara sa-l umezesti,insa daca il umezesti se onduleaza mai repede).Ai mai putea sa princi doar catva din par in spate,daca maintelegi ce vreau sa spun?,sa ti-l intinzi cu placa si ai mai putea sa-l prinzi in coc.Aici gasesti niste impletituri frumoase pe care sa le poti face,insa nu sunt toate potrivite ppentru a merge cu ele la scoal,alegi ce-ti place si ce crezi tu ca se potriveste pentru scoala :http://www.google.ro/......tp?/search . Ma bucur daca te-am putut ajuta :).Pa!:)
kalakkas întreabă: