Si eu am o problema asemanatoare ) adica am parul ars folosesc prea des placa pentru ca eu am parul ondulat si nu.mi placea dar acum regret ca aveam un par frumos, lung ma rog ideea e ca trebuie sa mergi la 1 luna 2 cam asa sa.ti tunzi varfurile arse (nici mie nu.mi place acum am parul pana la umeri ) eu mai folosesc ulei de ricin cu un galbenus de au vitamina A (gasesti la famacie si uleiu si vitamina A nu dai mai mult de 7 lei pe aman2) poti sa mai pui miere sau ulei de masline le amesteci ti le pui in cap stai asa cateva ore si dupa te speli, asta este o masca care ajuta la cresterea si hranirea parului. De asemenea poti cumpara din farmacii tot felul de creme /masti/lotiuni nu stiu daca dau efect dar eu am un ser pentru varfurile arse bafta:*
Imi poti spune cum se numeste serul si cat costa? Sper ca nu te superi ca te-am intrebat:***
Am 2 unu de la Avon Advance Techniques si unu de la Gerovital Plants pe care scrie ser pentru varfuri deteriorate cu Keratina si nu`i nimic ca m'ai intrebat :*
Multumesc:* Chiar meriti funda.:*♥
Ododo mersi :*
Cu placere scumpo.:*
Chiar mi-am propus sa renunt la placa macar o perioada de timp, iar dupa sa folosesc placa rar adica o data de doua ori pe luna.
Cauta pe www.eva.ro acolo scrie cum sa/ti ingrijesti parul sper ca te va ajutta mult noroc!
DaciaRomania întreabă: