| myreluca12 a întrebat:

Buna fetelor.am si eu nevoie mare de ajutor...cum se numesc chestile astae din videoclipul asta?http://www.youtube.com/watch?v=lkWcJN05vZg&feature=relat ed.ca vreau sa imi cumpar si eu si habar n-am cum se numesc.mersi anticipat.:-* P.S:daca ati folosit cum sunt chiar fac bucle frumoase?FUNDA***

Răspuns Câştigător
| Rock?r a răspuns:

SE numesc bigudiuri flexibile.Sunt f. bune. Daca nu gasesti desi sunt sigura ca vei gasi tongueai, in primul rand poti incerca:

1.sa til pui pe moate-nai si u un tricou,ceva elastic,infasori suvitele si le legi sus.,faci asa tot parw,il lasi peste noapte, eventual dupa ce termini dai cu f putin fixativ pe fasi si par, si mai mult cand le desfaci dimineata.

2 incerci cu pixu,ti si u mai mult placa,apoi dai bine cu fixativ, poti sa iti faci asa tot parul, sau daca nu suvitele din fata si gata

3.il imparti in multe codite,dupa ce le impletesti dai cu fixativ,si cu placa peste ele, daca ai parw moale, si le defaci dimineata

1 răspuns:
| Rock?r a răspuns:

Aceste metode care ti le-am dat sunt in cazul in care nu vei gasi BIGUDIURI FLEXIBILE.Fac bucle frumoase. Chiar mai freumoase de cat in videoclip>Funda pllslove struck