Pai vorbeste cu ea si spune-i ca ai vrea si poti folosi o crema epilatoare sau spray. Bafta!
Si cu crema creste mai mult...am eu o prietena care se face mereu cu crema si moama ce are pe picioare...groaznic...deci eu te sfatuiesc sa incerci cu epilatorul, nu doare rau...
Epileaza`te si spune-i la mama ta ca te epilezi.asa am facut si eu.sincera sa fiu nu m`as epila cu crema in locul tau ci cu benzi de ceara.scrie pe cutie cum trebuie folosite.
Buna eu am inceput de la 12 ani jumate' sa ma epilez, eu ma plangeam in totdeauna ca am parul mare pe picioare iar intr'o zi am vb cu mama si mi-a pus epilatoru' inmana si a zis:'' poftim daca asta vrei fa'o'' si de atunci ma epilez, nu am regretat niciodata faptul ca am inceput sa ma epilez, pentru ca este normal si igienic!
Vorbeste cu mama ta deschis si fa'o sa inteleaga ca esti mai frumoasa cand te simti si faci tot posibilu' fi frumoasa. Spune'i ca este igienic si ca nu o sa-ti creasca mult si repede daca te epilezi cu epilatorul.succes:*
ByeElly4u
Eu am inceput sa ma epilez la 11 ani! Te sfatuiesc sa te epilezi pe ascuns.Nu cu lama, pentru ca nu ai experienta si ai putea sa te tai, exista o crema care te dai cu ea pe picioare si iti cade parul(nu am folosit niciodata, mi-au spus colegele de existenta ei). Intreaba la farmacie!
Epileaza`te pe ascuns, daca nu iti da mama ta voie. Eu am inceput pe la 11 - 12 ani, dupa ce i-am spus mamei ca mi se pare aiurea sa port pantaloni scurtsi si fuste avand par pe picioare. Si n`a comentat, ci dimpotriva, mi-a recomandat modalitatsi... Incerca.
Vb cu ea, adu-i argumente, si comvinge-o ca-i igienic si noral sa te epilezi.
Eu prima oara m-am epilat pe ascuns.
Apoi, cand a observat mama doar m-a intrebat si i-am spus adevarul.Ma asteptam sa reactioneze altfel, sa ma certe, dar nu a fost asa.
Nu-ti incepe adolescenta cu o minciuna pentru ca mama ta isi va pierde increderea in tine si o sa ai de suferit pentru lucruri cu adevarat importante. Epilatul nu e nicio mare filosofie, e un gest igienic normal. Daca ai par pe picioare si colegele tale deja se epileaza, spune-i mamei tale sa te duca la cosmeticiana ei. Sunt sigura ca ii va face placere sa imparta ceva cu tine cat inca ii mai dai atentie.
Serios, nu te stresa atata.
Cel mai prostesc lucru sa te ascunzi cu asa ceva!
Cel mai greu le este parintilor sa accepte ca fata/baiatul lor se maturizeaza, e si normal.Incearca sa vorbesti frumos cu ea despre asta...incearca sa o prinzi in momentele ei bune-proprie experienta-...si dupa aia ti-as sugera sa apelezi la o crema epilatoare.Nu doare deloc si e f simplu, te inveti repede!
Bafta!
Verisoara mea atre 12 ani jum-13 si se epileaza
dar cu ce te epilezi?
daca te epilezi cu bigu n-o mai face pentru ca o sa ti se ingroase parul foarte mult la radacina
ia-ti o crema pentru epilat sau benzi cu ceara
dar o sa te doara cu benzile
mai bine i-ati crema
si vb cu mama ta
nu iti fie rusina de ea...
sper ca te-am ajutat.
Succes!
Ei bine daca te lasa bine daca nu te lasa iar bine pentru ca daca te epilezi parul iti va careste si may mare
Eu am o prietena care are tot 13 ani care se epileaza cu LAMA, arata groaznic.Deci nu incerca cu lama doamne-feri. Daca chiar esti dispusa sa te epilezi, poti s-o faci. Sper sa nu fie mai rau !
Buna tututor! Nu e vorba ca nu ma lasa doar ca nu stiam cum sa ii spun asta cum am spus sunt sigura ca nu va zice ca nu ma lasa sau asa.doar ca nu prea stiu cum sa incep...nu era vorba de faptul ca nu ma lasa sa o fac doar ca nu prea stiu cum sa i-o spun.imi era frica de o dezaprobare pentru. ca am citit intrebari tot aici, ale altor fete, care spuneau ca mamele lor nu le lasa sa faca asta. oricum. o sa incerc sa vorbesc cu ea Mersi mult de raspunsuri!:*