Eu stiam de Vitamina K. Bei o fiola de vitamina K si iti va amana cateva zile ciclul. Se gaseste la farmacie si e foarte ieftina. Nu cred ca e indicat sa faci acest lucru prea des, ma gandesc ca poate avea efecte adverse.
Pai de intarziat nu cred ca se poate dar daca ai nevoie de ajutor despre astfel de chestii intra pe http://www.noifetele.ro/askanna/askanna.php si pune o intrebare dar cat mai repede pentru ca nu stiu cat de repede iti va raspunde pentru ca n-am mai incercat:D mult noroc:*
Poti lua albocalmin 4 pastile/24 ore. prietena mea a incercat si a intarziato vreo 2-3 zile sau ia-ti OB-uri mini...:*
Stiu ca exista pastile pentru a intarzia menstruatia o saptamana maxim 10 zile.Nu stiu exact cum se numesc, dar fa o incercare la farmacie.
Vitamina K.dar nu stiu daca se mai da la farmacie fara prescriptie. merita sa incerci. iei o fiola inainte de doua zile. adica pe 2 iunie, astazi:p si o sa fie ok.sa nu iei mai multeee
LadyLori15. mentruatia nu o poti intarzia.
Sau asa cred... cum zice si pisiqtsa. poate cu vitamina K reusesti.
Mai bine ti.ai pune absorbante cu tine. si iti pui 2 abs. pe autocar, sau cu ce mergi, ca sa nu cumva sa te patezi.
si sa te invelesti la spate cu un hanorac, sa nu.ti fie frig.
Intreab`o si pe mama ta ce sa faci.
Succes!:]
Distractie placuta!
Fundita?
O poti intarzia cu anticonceptionale, dar nu prea e recomandat, mai ales la varsta ta. Mai bine nu fa nimic, poate iti va intarzia de la sine.