Nu face greseala asta! o sa iti creasca si mai mare, si mai mult! Stai asa, ca este bine :* Daca tot iti vine pata sao faci, fa-o cu ceara! iti va creste mai greu! te pup! succes!
As fi vrut sa incerc cu zahar! dar am citit pe net atatea raspunsuri pro si contra incat nu stiu ce sa fac...
Daca tot vrei sa incerci ti-am spus, cu ceara! nu sti ce efecte poate avea zaharul sau alte prostii
Nici într-un caz epilare, te-aș sfătui cu ceară sau cremă de cădere a părului, cu cremă și mai greu crește. însă eu te-aș sfătui să îl lași așa, pe urmă crește în sus și e înțepător și iritant, va trebui din ce în ce mai des să îl elimini, mai bine nu o fă deloc. baftă
Daca vrei tare tare, poti sa te epilezi, dar ai riscul sa-ti creasca mai mare si mai des. Si ca sa nu te gindesti si sa cauti prea multe metode si mijloace de epilare, procura-ti ceara speciala, dupa care sa utilizezi creme hidratante, ca sa nu ai alergie, infectie sau alt ceva de genul asta... Bafta!
Epilare inseamna sa smulgi firele de par iar daca le smulgi acestea se raresc deci te poti epila linistita.bafta
Eeeiii,uite ca aici e o alta problema, ca sa zic asa..eu am epilator de la Braun,il folosesc doar pentru picioare, insa problema e ca uneori imi cresc fire de par in piele(destule)...+ ca firul de par creste relativ repede inapoi.dar nu stiu de ce.
de pret nu cred ca e vorba, am dat destui bani pe el.dar nu sunt chiar atat de multumita pe cat ar trebui.
app, la cat timp dupa epilare, a reinceput sa-ti creasca firul de par?
Pai eu sunt de felul meu mai paroasa sa spun asa insa la mine e legat cu niste probleme hormonale ear medicul mea prescris medicament si mi-a spus sa me epilez cu epilatorul adica sa il smulg din radacini si nici intr-un caz sa nu il rad sau mai stiuce pentru ca daca il smulgi el se face mai subtire si mai rar, bafta
Ei, vezi si tu, dar daca nimeni nu ti-a zis nimic e si mai bine...dar oricum nu e numaidecit cineva sa-ti spuna cum sa te aduci in ordine...Adica poti sa intrebi ceva la farmacii, ce nu chiar e periculos. Vezi ca de la epilatorul electric poti avea alergie-asta deacum depinde de organism. Cel mai bine sa te consulti cu un dermatolog sau farmacist.
Pai o data ce te epilezi va trebui sa faci asta mereu fiindca va creste mare si mai inchis putin la culoare...eu cred ca nu e necesar sa te epilezi tu doar pentru atat, parerea mea.
Eu sunt bruneta si paroasa de fel si ma epilez pe maini si trebuie sa o fac la 3-4 saptamani deci nu e chiar frumos.
Eu ma fac pe maini, mai gros si negru nu creste. Poate doar mai "aspru", cea ce e normal. Iti recomand ceara.
Nu o face. O sa iti creasca mai mult, mai mare si mai des. Si eu am vrut sa fac asta dar am vazut la alte prietene care au facut-o.
Aoleu,doamne! Du-te la coafor si epileaza-te cu CEARA.E maxim 20 de lei si 3 sapt-1 luna nu mai ai treaba cu parul de pe maini! Daca asta vrei sa faci,da-i drumul!
NU o sa creasca nici tepos, nici mai des, nici mai inchis la culoare! Daca te epilezi cu ceara, si o faci regulat, parul se rareste si o sa creasca mult mai greu.NU o face cu crema/lama sau mai stiu eu ce alta metoda.Am incercat si eu cu crema depilatoare, MARE GRESEALA.
Du-te la coafor si epileaza-te, cele de acolo stiu cum sa te epileze si ele pot sa iti dea mai multe sfaturi.
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: