| Auslesse a întrebat:

Buna,fetelor! am si eu o mica intrebare.
as vrea sa ma epilez pe maini,dar, problema e ca sunt in dubii.Adica,pe brate am doar niste puf si foarte putine firicele de par care abia se vad.insa pe brate am par,nu foarte mult,dar am si nu prea-mi place! nu e itr-atat de deranjant,insa,mi s-a pus mie pata si vreau sa scap de el.
as vrea sa ma epilez,dar,stau si ma intreb,oare nu o sa creasca mai mare sau mai inchis la culoare dupa aceea?

nu sunt chiar bruneta, dar pe aproape.
p.s.doar cele care stiti intr-adevar despre ce vorbesc! multumesc!

23 răspunsuri:
| Danielaaa22 a răspuns:

Nu face greseala asta! o sa iti creasca si mai mare, si mai mult! Stai asa, ca este bine :* Daca tot iti vine pata sao faci, fa-o cu ceara! iti va creste mai greu! te pup! succes!

| Auslesse explică (pentru Danielaaa22):

As fi vrut sa incerc cu zahar! dar am citit pe net atatea raspunsuri pro si contra incat nu stiu ce sa fac...

| Danielaaa22 a răspuns (pentru Auslesse):

Daca tot vrei sa incerci ti-am spus, cu ceara! nu sti ce efecte poate avea zaharul sau alte prostii

| JulietthA a răspuns:

Nici într-un caz epilare, te-aș sfătui cu ceară sau cremă de cădere a părului, cu cremă și mai greu crește. însă eu te-aș sfătui să îl lași așa, pe urmă crește în sus și e înțepător și iritant, va trebui din ce în ce mai des să îl elimini, mai bine nu o fă deloc. happy baftă

| NiKoLeT a răspuns:

Daca vrei tare tare, poti sa te epilezi, dar ai riscul sa-ti creasca mai mare si mai des. Si ca sa nu te gindesti si sa cauti prea multe metode si mijloace de epilare, procura-ti ceara speciala, dupa care sa utilizezi creme hidratante, ca sa nu ai alergie, infectie sau alt ceva de genul asta... Bafta!

| SabinaRsT a răspuns:

Epilare inseamna sa smulgi firele de par iar daca le smulgi acestea se raresc deci te poti epila linistita.bafta

| Auslesse explică (pentru SabinaRsT):

Pai tocmai asta era ideea, dar vad ca fetele de mai sus, ma sfatuiesc sa nu fac treaba asta...deci,nu mai stiu ce sa fac.

| Auslesse explică (pentru NiKoLeT):

As fi incercat epilarea cu zahar, dar din cate vad, nici tu, nici fetele de mai sus nu prea sunteti de acord..deci,cred c-o sa renunt pana la urma.

| SabinaRsT a răspuns (pentru Auslesse):

Ele probabil nu stiu ca sfatul pe care ti l-au dat este pentru depilare adica taierea firelor de par de la suprafata pieli nu eplilare ...nu stiu sa faca diferenta intre cei doi termeni

| NiKoLeT a răspuns (pentru Auslesse):

Cred ca va fi mai bine asa... fara nici o epilare! Eu consider ca niciodata nimeni care te iubeste cu adevarat nu iti va face observatie... Dar trebuie sa fii frumoasa pentru tine, nu pentru alt cineva. Si in plus depinde ce virsta ai.

Probabil...eu ma gandeam la epilarea cu zahar...dar nu stiu ce sa zic..ai incercat metoda asta sau oricare alta?

Am incercat epilarea cu epilatorul electric si cea cu ceara calda si amandoua sunt la fel de bune.

Am 21 de ani! pana cum, nu mi-a zis nimeni nimic, dar citind atatea si pe net si vazand si realitatea, m-ar fi tentat oarecum...dar nu stiu ce sa zic.

Eeeiii,uite ca aici e o alta problema, ca sa zic asa..eu am epilator de la Braun,il folosesc doar pentru picioare, insa problema e ca uneori imi cresc fire de par in piele(destule)...+ ca firul de par creste relativ repede inapoi.dar nu stiu de ce.
de pret nu cred ca e vorba, am dat destui bani pe el.dar nu sunt chiar atat de multumita pe cat ar trebui.
app, la cat timp dupa epilare, a reinceput sa-ti creasca firul de par?

| olivikkka a răspuns:

Pai eu sunt de felul meu mai paroasa sa spun asa insa la mine e legat cu niste probleme hormonale ear medicul mea prescris medicament si mi-a spus sa me epilez cu epilatorul adica sa il smulg din radacini si nici intr-un caz sa nu il rad sau mai stiuce pentru ca daca il smulgi el se face mai subtire si mai rar, bafta

| NiKoLeT a răspuns (pentru Auslesse):

Ei, vezi si tu, dar daca nimeni nu ti-a zis nimic e si mai bine...dar oricum nu e numaidecit cineva sa-ti spuna cum sa te aduci in ordine...Adica poti sa intrebi ceva la farmacii, ce nu chiar e periculos. Vezi ca de la epilatorul electric poti avea alergie-asta deacum depinde de organism. Cel mai bine sa te consulti cu un dermatolog sau farmacist.

Asa este, creste repede dar cu mult mai rar eu ma epilez la o saptamana si nu creste mare doar asa cat sa se simta la mana.

Nu stiu ce-o sa fac pana la urma..ramane de vazut.multumesc pentru sfaturi si pentru timpul acordat!happy

| RedNose a răspuns:

Pai o data ce te epilezi va trebui sa faci asta mereu fiindca va creste mare si mai inchis putin la culoare...eu cred ca nu e necesar sa te epilezi tu doar pentru atat, parerea mea.

Eu sunt bruneta si paroasa de fellaughing si ma epilez pe maini si trebuie sa o fac la 3-4 saptamani deci nu e chiar frumos.

| Ririru a răspuns:

Eu ma fac pe maini, mai gros si negru nu creste. Poate doar mai "aspru", cea ce e normal. Iti recomand ceara.

| Unniique a răspuns:

Nu o face. O sa iti creasca mai mult, mai mare si mai des. Si eu am vrut sa fac asta dar am vazut la alte prietene care au facut-o.

| Auslesse explică (pentru RedNose):

Nu stiu ce sa mai zic...eu nu sunt chiar bruneta.dar pe aproape...si na, mie mi se pare ca se vede cam nu stiu cum asalaughing.dar maimulte persoane m-au sfatuit sa renunt la ideea de a ma epila, din acelasi motiv, ca pe urma o sa-mi creasca parul mai mare si mai inchis la culoare.

| Patrăţel a răspuns:

Aoleu,doamne! Du-te la coafor si epileaza-te cu CEARA.E maxim 20 de lei si 3 sapt-1 luna nu mai ai treaba cu parul de pe maini! Daca asta vrei sa faci,da-i drumul!
NU o sa creasca nici tepos, nici mai des, nici mai inchis la culoare! Daca te epilezi cu ceara, si o faci regulat, parul se rareste si o sa creasca mult mai greu.NU o face cu crema/lama sau mai stiu eu ce alta metoda.Am incercat si eu cu crema depilatoare, MARE GRESEALA.
Du-te la coafor si epileaza-te, cele de acolo stiu cum sa te epileze si ele pot sa iti dea mai multe sfaturi.