Cu un aparat bun cu trei lame si dat cu balsam de par sau spumă de barbierit inainte, ca sa se moaie firul de par, nu te mai iriti.
Cum folosesti tu lama? Nu cumva pe uscat? Ca altfel nu vad de ce te-ai irita.
Intai dai cu sapun si apa, exact ca si cum te-ai spala. Dar nu clatesti. Cu sapunul acolo, razi. Apoi speli totul.
Si eu am avut frustrarea asta ca nu iasa ca un subrat perfect epilat.
1)cel mai important daca vrei sa iti rada pana la piele e lama: recomand o singura lama (poza: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/......ps?/images ) de care gasesti si la kaufland unul bun pe care eu il folosesc (e negru, si la barbati) nu un bic, sau un bic foarte bun (la asta nu ma pricep).
2) foloseste o spuma bună: ori spuma de ras ori din sapun, oricare ar fi trebuie spumata bine intre maini pana devine pufoasa si sa fie aplicata pe subrat tot prin frecare dar sa lasi un strat nici subtire nici gros cand vi cu lama.
3) poti folosi si produse de ingrijire a subbratului - tonere specifice, creme, etc - care mai au ca efect si neutralizarea mirosului transpiratiei (adica iti lasi corpul sa transpire dar nu pute, mai ales daca folosesti un deodorant natural ca cele de la Nala care chiar iti lasa transpiratia parfumată.
4) daca tot nu functioneaza poate sa folosesti crema depilatoare dupa ce razi
Sa nu dai funda pana nu incerci!