Bună.
Probabil sunt prea moi, citeşte cum să le întăreşti,
http://www.informatiiprofesionale.ro/......e-naturale
Trebuie să ai calciu, încearcă să consumi lactate, ajută la calciu.
La mine a mers de minune Solutia farmec cu vitamina B5. Nici mie nu imi cresteau pentru ca se exfoliau sau se rupeau din carne cum s-ar zice si le purtam scurte rau. Problema cu tratamentul asta e ca usuca cuticulele si pielea de sub unghie ca naiba...
PS : in primele doua saptamani m-am dat zilnic acum ma dau cam de 3 ori pe saptamana. E genul de tratament care daca-l intrerpi problema revine.
încearcă uleiul de măsline, maseazăţi unghiile cu el dimineaţa şi seara şi cică ţi le întăreşte. sau combină zeama de lămâie cu 2-3 picături de ulei de jojoba şi aplică amestecul pe unghi folosind o periuţă de dinţi. înaintea să îţi dai cu ojă ar fi recomandat să foloseşti o bază pentru unghii, care să evite pătarea lor. sau combină nişte vitamina A cu 2-3 picături de ricin, ca să o aplici poţi folosi un beţişor de urechi sau o pensulă. aruncă surplusul, deoarece medicamentele îşi pierd din eficienţă în timp. fundă?
Heii, am avut exact aceeasi problema.
Am folosit uleiuri de cuticule in casa si seara am pus intr-o canita ulei de masline foarte cald cu zeama de lamaie. Incearca o perioada sa folosesti intaritor de unghii.
Eu am descoperit ca unghiile se rup la colturi din cauza ca scobesti sau zgarii tot felul de lucruri.