anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunabatting eyelashes fetelor am si eu o problema cu unghiutele astea :-ss laughing nu-mi cresc puppy dog eyes mi se exfoliaza si mi se rup la "colturi"..am folosit un tratament pentru unghii, un intaritor si degeaba straight face stiti ceva pentru niste unghii mari si frumoase? ceva care v-a ajutat pe voi? nu vreau copy-paste de pe net happy multu' dau funditabatting eyelashes

6 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Bună.
Probabil sunt prea moi, citeşte cum să le întăreşti,
http://www.informatiiprofesionale.ro/......e-naturale
Trebuie să ai calciu, încearcă să consumi lactate, ajută la calciu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine a mers de minune Solutia farmec cu vitamina B5. Nici mie nu imi cresteau pentru ca se exfoliau sau se rupeau din carne cum s-ar zice si le purtam scurte rau. Problema cu tratamentul asta e ca usuca cuticulele si pielea de sub unghie ca naiba...

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

PS : in primele doua saptamani m-am dat zilnic acum ma dau cam de 3 ori pe saptamana. E genul de tratament care daca-l intrerpi problema revine.

| CarlaAnneMihaela a răspuns:

încearcă uleiul de măsline, maseazăţi unghiile cu el dimineaţa şi seara şi cică ţi le întăreşte. sau combină zeama de lămâie cu 2-3 picături de ulei de jojoba şi aplică amestecul pe unghi folosind o periuţă de dinţi. înaintea să îţi dai cu ojă ar fi recomandat să foloseşti o bază pentru unghii, care să evite pătarea lor. sau combină nişte vitamina A cu 2-3 picături de ricin, ca să o aplici poţi folosi un beţişor de urechi sau o pensulă. aruncă surplusul, deoarece medicamentele îşi pierd din eficienţă în timp. fundă?

| euu0 a răspuns:

happy

| LaughWithMe a răspuns:

Heii, am avut exact aceeasi problema. smug
Am folosit uleiuri de cuticule in casa si seara am pus intr-o canita ulei de masline foarte cald cu zeama de lamaie. Incearca o perioada sa folosesti intaritor de unghii.
Eu am descoperit ca unghiile se rup la colturi din cauza ca scobesti sau zgarii tot felul de lucruri.