Mi-a zis si mie cineva asta: ia niste apa de ploaie si pune-o la fiert pana clocoteste. Pune un capac si peste un minut stinge aragazul. Lasa 2 minute sa se raceasca si apoi umezeste cu acea apa un prosop. Pune-l pe fata si lasa-l 15 minute. Repeta asta de mai multe ori. Sper sa iti mearga! Bafta!
Pai.conteazaa si ce fel de ten ai. poate ai tenul' diferit de alte fete.de exemplu nici eu n'am cosuri.si cunosc o prietena care e cev in genul tau.si foloseste o crema de cosuri.de la farmacie.o sa-ti treaca dar iti zic sa nu te apuci sa te dai cu toate prsostiile pe fata (machiajuri, orice creme fara folos) sau alte tampenii si sa-ti strici mai rau tenul'. asteapta pentru ca o sa-ti treaca. pup bye:*
Buna si eu am cateva cosuri dar nu se vad pentru ca ma prinde soarele foarte repede si in plus sunt gen brobonitze . Iti recomand o crema de la farmacie foarte buna am incercat-o si nu e scumpa de loc eu una am scapat de puncte negre si cosuri . Se numeste,, Lotiune mentolata mixtura cu mentol si oxid de zinc''. Sa-mi spui daca a functionat
Wow. Eu am 14 ani si n-am niciun cos pe frunte. Cred ca depinde si de pielea fiecaruia... oricum, eu folosesc in fiecare seara, inainte de culcare, o crema demachianta(chair daca nu ma machiez, ea imi curata pur si simplu fata), tonifiant apoi crema hidratanta. Imi place sa am grija de pielea mea si asa ar trebui sa faci si tu. Nu-ti garantez ca cosurile vor disparea urmatoarea zi pentru ca n-are cum, dar daca ai rabdare intr-o saptamana, doua ai sa vezi diferenta. Mult noroc!
DaciaRomania întreabă: