Cea mai buna este de la loreal :X:X vopseaua de la loreal iti ajunge si la radacini si parul se vede un brunet original si frumos:X cea mai buna incearca:X si eu sunt bruneta tot cu vopseaua de la loreal si o am de mult in cap si tot stralucita imi e in cap si nu s-a decolorat:X fundita plzzz:X:X: succes
In primul rand daca parul e degradat si uscat nu tine.incearca cu Lóreal, dar nu din cea fara amoniac...e destul de blanda cu parul...dar cel mai bine, mergi intai la salon sa-ti faca acolo baza neagra rezistenta si apoi fa-te tu.bafta
Pai,problema nu e neaparat in vopsea, ci in sampon. spalate pe cap cu un sampon pentru par vopsit.la mine merge.tot vopsea de la garnier folosesc si eu.e cea mai buna.sau poate e din cauza parului. unele tipuri de par trebuie vopsite cu atentie.sau,poate ca vopseaua cu care te-ai vopsit este expirata.incearca sa cumperi din locuri diferite si sa te uiti la data expirarii.mult succes!
La tine probabil nu tine din cauza structurii parului tau! eu ti-as recomanda Henna! Din asta folosesc si eu si e foarte buna!
Pai nu am Parul nici ros, nici varfurile despicate, Vopseauua de la Loreal e SCUMPA?[]
Va rog din suflet, oferitsimi cat mai multe raspunsuri!