| calugaruandreea a întrebat:

Buna fetelor, as vrea sa aud si eu parerea voastra. Ce credeti despre oferta mea? poza profilului meu spune totul.Credeti ca sunt accesibile preturile? si munca mea cum vi se pare? aveti mai jos 2 pagini unde puteti vedea modelele unghiilor facute de mine.Si baietii isi pot da cu parerea nu ma supar.Astept cat mai multe raspunsuri, mersi. http://www.hi5.com/......geAlbum.do
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002907307078

Răspuns Câştigător
| AlexandraHNY a răspuns:

Vreau si euu laughing gel cu tips sau contructie/; 00 in fine care dureaza mai mult. de unde estii?

12 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Imi plac, si eu pun unghii dar sunt din Bucuresti. Eu iau mai putin 50 tips, 40 intretinere happy
Bafta

| calugaruandreea explică (pentru anutza):

Aici la mine in oras preturile sunt foarte mari. ajung si pana la 120 de lei pe o constructie, parerea mea e ca lucrez cu preturi foarte accesibile, si clientele mele sunt foarte multumite.

| AlexandraHNY a răspuns (pentru calugaruandreea):

Euuu sunt din Bucuresti crying...e bine de situt macar care e mai buna.
in buc ajung la 180 ron preturile...si nu mi se par asa mult

| calugaruandreea explică (pentru AlexandraHNY):

Ajung si prin bucuresti.insa numai prin februariesad

| fustiteTUTU a răspuns:

Dar gelurile de costructie si colorate de la www.softnails.ro le stiti? Au reduceri pentru comanda de inceput si sunt import Germania premium.

Puii tu unghii din astea?

Da,constructie de gel si cu tipsuri.

Gel pe unghie naturala 45 de lei, cu tipsuri 50 si constructie cu gel 55 de lei. iar manichiura simpla 20 de lei

Constructia tine mai mult.in cluj, baia mare sau satu mare pun. tu de unde esti?

| AlexandraHNY a răspuns (pentru calugaruandreea):

Vreau si euu laughing gel cu tips sau contructie/; 00 in fine care dureaza mai mult. de unde estii?

Si cat costa?:*