| Unofficial a întrebat:

Buna,fetelor!
As vrea sa devin mai stilata? Cu ce as putea incepe?

4 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

Pai depinde. vrei sa pari mai rafinata presupun..mai ca o lady?
Incepe prin a pune accent pe machiaj care să te avantajeze,unul discret.un parfum de calitate.o ținută decentă, impecabila,manichiura făcută,nu decolteu,nu vulgaritate, păr parfumat si aranjat.
Si nu in ultimul rand, cel mai important:Atitudinea! Ai grijă la comportamentul tău,nu da dovadă de vulgaritate, nu înjura,vorbește calm, nu te criza, expune-ți punctele de vedere bazându-te pe argumente solide, fii observatoare, nu critica.
Nu știu ce să-ți mai zic, atât mi-a venit in minte.
Xoxo

| cokko a răspuns:

Pai in primul rand, ai putea sa renunti la treining, adidasi! in al 2-lea rand, pune putin accent pe machiaj si par! un stl vestimentar mai "stilat" iti pot propune eu-pentru scoala-saucand iesi cu fetele in oras (ziua)
ia-ti o pereche de colanti negri, o pereche de cizme pana dejos de genunghi (nu se mai poarta peste genunghi), o bluza sau un plover larg, pufos...de o culoare pastelata (roz-albastru) sau chiar alb...o gecuta si o geanta mare! ca si machiaj: iti poti contura ochii cu negru, un fond de ten si o pudra, un rimel si un gloss e de ajuns! parul il poti lasa drept, pe spate.