Amesteca ulei de masline extravirgin cu cateva picaturi de ulei de ricin si l-am aplicat pe parul umed, de la radacina pana la varfuri, mi-am facut si un masaj capilar, iar apoi am stat cuminte, cu parul naclait de ulei vreo ora. Apoi m-am spalat cu sampon, ca de obicei. Nu mica mi-a fost suprinderea sa vad ce par matasos si stralucitor am, chiar si dupa 2-3 zile de la spalat.
Am aplicat aceasta masca de 2 ori pe luna si sunt foarte multumita de rezultate. Parul meu e vizibil mai sanatos si mai ascultator. Probabil e si mai sanatoasa daca se foloseste si galbenus de ou, dar eu personal nu mi-as pune niciodata omleta in par - nu-mi place sa folosesc alimente pe post de cosmetice, oricat de bio, eco, trendy, fancy ar suna.
Uleiul de masline face exceptie - el mi-a fost prieten la bine si la rau, de cate ori am avut pielea iritata, arsa, crapata... Eu va sfatuiesc sa incercati masca asta cu ulei de masline pentru par - va asigur ca nu veti regreta decat ca nu ati descoperit-o mai devreme.
Buna si tie! Eu folosesc masca de par cu ulei de masline, dar nu o prepar in casa ci o cumpar. Mai intai aplici samponul, te speli si clatesti, iar apoi iti pui masca pe parul umed si astepti 10-20 de minute depinde. Eu o tin cam 8 minute pentru ca oricum isi face efectul. Parul meu e mai matasos si se ingrasa foarte greu. Pot sa ti-o recomand pe cea de la Avon, eu o folosesc si ma ajuta foarte mult. Sper ca ti-am fost de ajutor.
DaciaRomania întreabă: