| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Buna fetelor as vrea sa ma ajutati cu niste idei.Sunt blonda si mam saturat ca pe fiecare luna sa-mi vopsesc radacina parului...Am fost vopsita in toate culoarile acum vreau ceva in 2 culori ceva diferit...ma puteti ajuta cu niste siteuri care imi ofera imagini pentru imi face o idee sau dati-mi voi o ideesadsadsad

Răspuns Câştigător
| smileforme a răspuns:

Ai putea sa te vopsesti cu o nuanta care la soare sa reflecte alta nuanta... happy :*

5 răspunsuri:
| Paris a răspuns:

Nu iti mai vopsi parul, pentru ca risti sa ramai fara el, adu-l la o culoare cat mai apropiata de a ta, pentru a nu-l mai nenoroci atat de des si gata. Ce sa caute 2 culori la tine in cap, nu nu nu, nu esti curcubeu. pupicei :*

| DaRlInGiLuSiOnS explică:

Mai dc nu sunteti atenti klau29 am spus ca nu vreau blond eu incerc sa scap de el si u imi spui sa ma vopsesc di n nou blonda?hee hee

| anss23 a răspuns:

Faptul ca te vopsesti asa des nu este bine.Nu-ti face bine la par. Dar daca tii neaparat sa te vopsesti ti-as recomanda saten cu blond.

| Diiana232997 a răspuns:

Da are dreptate clauss poate sa-ti cada parul, pai o combinatie buna ar fi blond si cu cateva fire sau sus in cap brunet, eu cred ca ar fi tare...si site de frizuri si idei ai aici, mai multe pagini http://images.google.ro/......tp?/images

| clauss a răspuns:

Mai usor cu vopsitul ca o sa-ti afecteze parul mai tarziu si nu cred ca vrei sa-ti cada