Eu folosesc zeama de lamaie. Storc jumatate de lamaie direct pe fata si o las sa actioneze 20 de minute, dupa care ma spal normal pe fata si aplic o crema hidratanta.
Lamaia are si rol de decolorare, astfel ca toate petele si impuritatile vor disparea treptat.
Sper sa te ajute si pe tine!
Succes!
Dar cum sa o storc direct, nu-mi sare in ochi?
Nu stiu daca m-am exprimat tocmai corect. Ideea este sa te masezi intr-un fel cu ea pe fata, si o apesi usor in acelasi timp, astfel incat sa se si stoarca.
Nu-ti va sari in ochi.
Succes!
Eu am două metode naturale pentru tine.
1. Mască cu miere şi lapte : pui o lingură de miere şi una de lapte într-un vas, amesteci, iar crema obţinută o întinzi pe faţă, inclusiv pe gât şi laşi 10 min. Apoi clăteşti. Această mască trebuie făcută DOAR de 2 ori pe lună.
2. De două ori pe săptămână, respectiv seara, îţi poţi face comprese cu ceai verde. Ai nevoie doar de un dischetă de demachiant şi ceai verde.
Ţi le recomand pe amândouă cu încredere deoarece şi eu le folosesc pe ambele şi sunt foarte mulţumită.
Incearca sa faci diverse masti o data sau de 2 ori pe saptamana. Uite niste exemple:
-Masti cu citrice
In mod surprinzator, citricele precum lamaia, papaya sau ananasul pot fi folosite pentru exfolierea si curatarea usoara a fetei. Acestea contin acid citric si sucul lor poate fi pus direct pe piele, multe dintre elementele pe care le contine gasindu-se si in produsele cosmetice. Totusi, ele nu repara nimic din problema pe care o are glanda, in profunzimea pielii, asa ca mastile trebuie aplicate periodic
-Masca cu miere.
Nu vei avea niciodata probleme de iritare folosind doar miere naturala. In schimb, vei scapa de cosuri, decolorari, puncte negre, eczeme. Pielea va fi mai fina si catifelata, datorita aminoacizilor si enzimelor numeroase pe care le contine acest produs minune.
-amestecul de sare marină fină cu albușul de la un ou este foarte bun pentru pielea sensibilă atacată de acnee. Aplicați ca o masca.
-O metoda incercata in cazul punctelor negre: se frectioneaza fata dupa curatare cu o felie de cartof.
Garnier bb cream nu este fond de ten este o crema cu pigmenti naturali...
noroc ca eu nu am avut nevoie de nimic pentru fata!
uite cateva sfaturi:
apoi iti poti face o masca din albus de ou pe care o pui pe zona cu punctele negre sau mai poti folosi o lotiune de la Clean&Clear
Masca de fata cu lapte si miere face minuni.detalii aici
http://www.crazyblog.info/masca-de-fata-cu-lamaie-si-miere/
Eu am auzit ca daca te dai cu ceapa pe fata dispri punctele negre cosurile etc... Fara misto funda?
DaciaRomania întreabă: