| Clandestina a întrebat:

Buna fetelor!
As vrea sa stiu parerea voastra despre fondul de ten Perfect Match de la Rimmel London? Vreau sa aud strict parerile celor care l-au si folosit,pregatesc un tutorial despre el si vreau cat mai multe pareri pentru a informa lumea bine! Eu tocmai ce l-am descoperit si zic ca isi merita foarte bine numele Perfect Match (Perfect Invizibil), este fff bun! Recomand!

3 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Mi se pare ok pentru un ten fără imperfecţiuni. Are putere de acoperire cam mică, ăsta ar fi dezavantajul. În rest, preţul este accesibil, are spf (dacă îmi amintesc bine).
Dar eu nu l-aş mai cumpăra. Nu-mi place textura.

| Clandestina explică (pentru AikkoxD):

AikkoxD - Intr-adevar nu am specificat! Eu am un ten fara probleme, nu vreau sa acopar nimic, doar vreau sa ii dau viata si putina culoare. Eu sunt fff multumita de el, momentan.Nu m-a tentat sa il probez, l-am primit cadou. Doi ani am folosit Chanel VitaLumiere, in vara am schimbat cu Estee Lauder -Double Wear si de cand l-am probat pe acesta nu il mai las.Desi e un produs ieftin, merita toti banii din lume, parerea mea!

| AikkoxD a răspuns (pentru Clandestina):

Nici eu nu am probleme cu coşurile/punctele negre/alte pete. Doar că mi se strângea pe faţă.