Hm, si eu ma imbrac difersificat insa prefer chestiile lejere, nu imi place sa ma impopotonez. La scoala avem uniforma dar nu prea o port deci in general imi iau o bluza / hanorac, blugi si tenesi iar parul il las asa cum e pentru ca e cret, acasa stau in pijamale cam toata ziua iar pe afara imi iau daca e cald fuste, pantaloni scurti, colanti etc iar daca e frig blugi si hanorac aproape la fel ca la scoala. Simplu! :* Numai bine!
Draga mea, eu nu am un stil anume. Oscilez intre mai mult in functie de ocazie si de starea mea de spirit.Sunt fashionista deci tin cont de tendinte si ma ghidez dupa noile trenduri. Uneori prefer silul romatic :ma imbrac elegant, prefer sa iau rochii din materiale fluide care ma fac sa ma simt feminina si"pretioasa".
Alte ori prefer sa imi accesorizez outfiturile cu piese vintage.Cand vreau sa ma simt comod adopty stilul casual insa trebuie sa aiba si ceva accente chic pentru ca altfel nu ma simt eu bine:o esarfa, o geanta draguta, ochelari glam sau altceva.cateodata ma las influentata de ce vad prin reviste, pe net, la prezentari.vad o tinuta, imi place si ma gandesc ca as putea cumva sa o reproduc.Cateodata ma imbrac cu tente masculine: papion, sacou masculin, pantofi oxford.bineinteles nu le pun pe toate pe mine.iau o singura piesa vestimentara masculina si o combin cu inca ceva feminin.
oricum nu mi-as putea imagina dulapul fara: geaca de piele,geaca de jeans, jeansi, pantaloni negrii, tocuri, balerini, camasa jeans si sacouri.
:*
Cat se poate de simplu: adidasi sau bocanci (depinde de vreme) blugi conici sau mulati si un tricou clasic in T, daca e frig mai iau doar un hanorac ceva. In caz ca e ceva mai "special" mai obordez si vreo camasa, esarfe si accesorii de genu.
Blugii cu tur ii ador, un tricou cu scris in ingleza si o vestuta din blugi franjurata vin spate si cu piete pe lateral,
Ti-ar prinde bine si putin gramatica.
Eeee! mam grabit, acum observai
Acest raspuns il poti gasi singura. Dar daca esti curioasa iti spun cum ma imbrac eu. La scoala o sa ma imbrac cu Blugi si O Bluza; Acasa ma imbrac cu o maleta foarte subtire mov si cu un tricou pe deasupra si pantaloni scurti si dresuri; Coafuri: La scoala imi fac o coada de cal; acasa im fac 2 cozi in sus in spate (e foarte chic );. Poate ca nu esti multumita de rezultate. Nu vreau funda. Vreau doar sa te multumesc ca doar de-aia ne facem cont pe TPU :ca sa ii ajutam pe ceilalti, nu sa ii ajutam pe ceilalti si apoi sa primim funda. Asa consider eu! Pa!
Mersi eu doar vroiam sa aflu mai multe despre alti si sa vad ce stiluri si personalitati exista multumesc mult ca mi-ai raspuns
Eu nu am un anumit stil, ma imbrac diversificat. La scoala am o uniforam nasoala rau cu vesta si fusta in carouri. Norocul este ca e in alb, gri si negru (la care se potriveste orice). Nu port niciodata vesta: uneori obisnuiesc sa port un sacou cu un tricou, uneori un pulover asortat cu o esarfa sau uneori imi iau accesorii care sa se potriveasca plus ca nu ne lasa fara fusta, asa ca imi aleg dresuri cu anumite modele ciudate, dar interesante. In oras depinde de vreme, vara port sandale si rareori bascheti. Primavara si toamna port bascheti si daca e frig o geaca de piele. Imi plac foarte mult panatlonii scurti, blugii mulati si fustele mulate. Dar daca vrei sa iti gasesti un stil anume uita-te in garderoba ta si analizeaz-o. Poti sa te inspiri de la staruri. Fiecare are un stil aparte.