nu am avut si nu cred ca o lenjerie iti poate modela corpul sau anumite parti ale corpului
Reprezinta o minciuna pentru barbati. Dupa ce o dezbraci te convingi ca nu arata chiar asa.
Mie imi place cum arat doar ca am putina burta si nu imi place cand iau anumite lucruri ca se cam vede
Merge un corset mai delicat pe dedesubt.Acum.Dar ce te faci la vara?
Pana la vara sper sa scap de ea
Succes.Sa fii cat mai draguta la vara.
Mersi
Mai bine alearga o ora pe zi si mananca sanatos si nu mai ai nevoie de toate prostiile
pa-pa
Nu prea am timp si imi este cam lene nu vreau sa slabesc ca imi place cum arat doar caam putina burta
Nu mai crede toate prostiile, sunt doar vorbe in vant.Acele lucruri sunt facute cu un singur scop, sa va ia bani. Daca vrei sa iti modelezi corpo Sportu e singura solutie! Bafta
Pai sunt ok numai ca am putin burtica si nu pot scapa de ea
Off, burta asta. Singura modalitate sa scapi de burtica e sa faci cardio(5 10 minute pe zi ar fi perfect). stiu ca e greu, daca n-ar fi greu toti baieti ar avea abdomen, piept, biceps etc..in privinta mancari daca renunti la dulciuri, chipsuri si grasimi ar fi mult mai usor ! Nu uita 3 mese 2 gustari pe zi si 1 fruct sa te scape de doctor sa nu te infometezi ca nu vei face deloc bine organismului.
Bafta si sper sa scapi de burtica!
Offff eu as vrea dar e lenea asta foarte mare, am sa iau in considerare sfatul tau.ms mult.