Mie imi place mai mult prima combinatie. Rochia alba + bolero alb nu merge, plus ca pantofi negrii nu o sa se asorteze.. Deci prima .
Funda?
Prima combinatie.
Dar nu imi place faza cu boleroul mai bine un lant alb cu cercei albi vei arata mai bine.
Bolerourile sunt urate. Mie nu.mi plac, nu pari asa eleganta cu el pe tine. Rochie neagra + esarfa rosie / sacou rosu + pantofi negrii sau rosii
Mie sincer mi-ar fi placut rochie alba + bolero negru + pantofi negri. Dar tu incearca prima varianta.
Mie mi s-a parut ca prima combinatie e mai buna.Pantofii negri si rochia neagra se asorteaza iar boleroul alb merge ca sa mai completezi! Negru si alb e o combinatie super!
Cea mai draguta e prima.ok ar fi daca ai avea pantofii in alb si in negru, sar asorta prea bine
Rochie neagra + Bolero alb + Pantofi negrii mi se pare mai frumos. acum tu decizi pwpycy :X
Sincer, combinatiilenu sunt foarte moderne, bolerourile nu se mai poarta si te imbraci prea clasic, ca o persoana conservatoare si batrana. eu cred ca ar trebui sa incerci o rochie simpla, in stilul celor de la LANVIN FOR H&M, ce culoare vrei tu si pantofi in culoare nude, sau ceva care sa mearga cu rochia, sau poti opta pentru o fusta lunga colorata in stilul celor de la JIL SANDER, cu un tricou alb simplu, deoarece fustele sunt colorate. daca vrei sa arati banal, ia-ti orice combinatie din cele doua pe care le vrei; ambele sunt clisee!