| cosmina95 a întrebat:

Buna!
fetelor care va confruntati cu problema parului gras dati-mi sfaturi!
eu am un par asa moale fara volum e cam putin....si in prima zi in care il spal arata ok e frumos iar a 2 e oribil si trebuie sa il spal si nu stiu ce sa ii fac sa nu mai fie asa...
le aud pe unule colege ca isi spala odata pe saptamana parul si raman :o masca pentru ca eu nici 2 zile nu pot sa il tinsad
ce sa ii fac? ce sa folosesc? sad
:*

6 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna! Stiu cum e, eu momentan folosesc clear la inceput a dat rezultate acum nu mai face nimic, azi merg sa imi cumpar de la elseve rezistX3 deoarece mie imi cade si parul si cred ca din cauza asta am si parul gras. Ma tenta ideea sa imi cumpar head&shoulders dar de la el imi cade si mai mult par si vreau sa mai am totusi par in cap. Si eu tot la 2 zile imi spal parul dar oricum acum e vara si e normal sa ne spalam parul asa des, eu iti recomand sa folosesti daca gasesti acest sampon face minuni e super bun insa eu nu il mai gassc nicaieri( si sa fie exact cel din imagine):

https://encrypted-tbn0.google.com/......ps?/images

E un sampon de nota 20 te scapa de parul gras de matreata da parului vitalitate ce mai e tot ce iti poti dori de la in sampon.
P.S: daca il gasesti spune'mi si mie unde l'ai gasit.

| SweetDreams a răspuns:

Schimba-ti samponul.
Incearca ceva pentru volum, sau poti sa iti cumperi o masca pentru par, vezi daca te ajuta happy

| invisibleboy a răspuns:

Samponul cu urzica si lamaie de la oriflame e super, ca si eu pateam la fel si l-am incercat si e super, te pun in legatura cu cineva daca doresti.

| pynnk a răspuns:

Foloseste sampon tratament de la gerovital.sunt foarte bune

| cosmina95 explică (pentru pynnk):

Am folosit si nu's bune!

| LoVe_SoRy_1997 a răspuns:

Cumpara-ti sampon pentru par gras...si spala-ti parul in fiecare seara pana crezi ca nu mai e nevoie apoi poti trece din nou la samponul obisnuit big grin