| Unique a întrebat:

Buna fetelor! Cat de des folositi fardurile si in special machiajele? Sunteti intr-un fel dependente de ele sau nu?

Răspuns Câştigător
| Crs a răspuns:

Daca stau in casa nu ma machiez, imi las tenul sa "respire " cat mai mult; dar atunci cand ies din casa am grija sa nu ies nemachiata si nearanjata. Sunt de parere ca o femeie nu trebuie sa iasa nemachiata din casa! ( macar un strat de mascara sau un luciu de buze tot trebuie happy )

11 răspunsuri:
| alexandra_8659 a răspuns:

De machiat o fac zilnic... O data pe luna, poate, se intampla sa nu o fac cand ies din casa, dar, in general, da. Cu fardatul, mai putin. Nu prea-mi prieste. happy

| Andreea_5313 a răspuns:

Luciul de buze si rimelul sunt esentiale! As muri fara ele!
Pe langa aceste doua lucruri de baza, mai adaug din cand in cand fond de ten, fard de obraz, fard de pleoape si mai rar creion dermatograf.
Dependenta nu ma condiser, si daca as fi ce daca?
Suntem fete, trebuie sa ne ingrijim si sa fim frumoase.

| Th3eo a răspuns:

Eu folosesc doar fond de ten si rimel in fiecare zi si uneori si fard de pleoapebig grin

| Helene a răspuns:

Eu da! Ma consider dependenta :-s Adica in fiecare zi ma machiez, e ca si un hobby, un lucru obligatoriu :-ss. Si in plus face fata mai frumoasa, special dimineatastraight face!

| BeautyTeacher a răspuns:

Pai eu consider ca rimelul si luciul de buze sunt absolut esentiale. dar eu folosesc si creion si putin fond de ten pe la cearcane, dar consider ca orice fata stie care sunt punctele ei slabe sa le acopere si cele puternice sa le favorizeze.de exemplu daca ai acnee puncte negre si din astea trebuie sa folosesti fond de ten pudra sau creion sa acoperi acest defect,, dar daca nu ai sa lasi fata sa respire! si asa mai departe.

| Anonim69 a răspuns:

Daaaa, suntttt:d. le ador!

| EsarfaRozZ a răspuns:

Nu sunt dependenta de machiaje si farduri, dar am grija sa nu ies din casa nearanjata, machiata si pusa la punct din cap pana ain picioare. daca stau toata ziua in casa nu ma machez deloc, dar daca merg in club sau la vreun party, am grija sa arat foarte binebig grin

| Letytzy@ a răspuns:

Eu una sunt dependenta de ele:X:X

| gabytza387 a răspuns:

Nu sunt dependenta cel putin in casa nu ma machez big grin in chimb cand ies undeva nu pot sa ies nemachiata sau nearanjata asta numai daca ma grabesc undeva urgent:X

| Rubi91 a răspuns:

Da, eu ma consider dependenta.Pt mine machiajul reprezinta un stil de viata si mai ales, imi ofera incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. http://scurt.eu/76

Întrebări similare