Este o idee foarte buna, in special pentru fetele cu par mai mult pe brate sau in alte parti ale corpului.Iti sugerez epilatorul de la Braun Silk-Epil este foarte bun, poti indeparta firele de par nedorite ce te fac sa te simti inconfortabil.Vei obtine rezultate foarte bune -piele fina care dureaza pana la patru saptamani.La prima utilizare,aceatsa metoda poate fi dureroasa dar foarte putin, si prezinta un beneficiu de indepartare a parului de la radacina, dar aparatul este prevazut cu accesorii pentru atenuarea durerii.
Salut! Eu personal nu am nimic impotriva epilarii pe brate, pentru ca sunt si fete pe care mama natura le-a inzestrat cu un par mai inchis la culoare si pe brate arata inestetic. Daca vrei sa o faci, ai toata sustinerea mea:X.Numai bine!
Eu cred ca epilarea pe maini este o idee f buna deoarece parul de pe ele arata inestetic...succes!
Personal nu sunt de acord.o colega s-a epilat pe maini si s-a iritat desul de urat...acum depinde.
Daca te simti mai mult sau mai putin complexata de acest aspect, consider ca e o idee buna. Insa daca nu te deranjeaza si nu se observa foarte tare, nu ai de ce, pentru ca altfel iti vei mai face rost de o grija in plus!
Eu aveam doar "puf" pe brate si l-am epilat cu ceara, la salon, fiindca ma deranja.E pur si simplu un capriciu, ma face sa ma simt mai bine.
Succes!
In primul rand daca esti sensibila s-ar putea sa te iriti, in al doilea rand s-ar putea sa iti creasca mai mult...dar daca tu ai incredere in tine incearca.iti urez mult succes
Buna!
Nu vad ce ar putea sa fie rau. Daca tu vrei sa o faci, nu am nimic impotriva.
O zi buna!
Eu azi m-am epilat pe maini. de obicei ma iritam un pic dar cosmeticiana mi-a zis sa-mi tamponez pielea cu otet (dupa ce m-a epilat) si vad ca mi-a trecut destul de mult iritatia. Un brat epilat se vede mult mai bine, mai estetic. Pe mine m-a facut cu ceara rece.