| MindExplode a întrebat:

Buna fetelor ce inaltime aveti sau ce inaltime ati dori sa aveti?
Daca ati avea 1.73-74 ati purta pantofi inalti?
funditahappy

Răspuns Câştigător
| RalluPop a răspuns:

Daa. eu port`==]
si am 1.72 puppy dog eyes.
Fundaa.smug

18 răspunsuri:
| lllaaauuu a răspuns:

Ei bine, daca as fi asa de inalta tot as purta pantori cu toc! nu foarte inalti de 10 sau 15 dar. dupa cum stii pantofii cu toc aranjeaza orice fata :X:X:X

| Lorє๔คnค a răspuns:

Nu,eu nu as purta. Oricum mi se pare o inaltime cam mare, dar depinde de varsta.

| larrii a răspuns:

Buna happy eu am 1.57 si nu prea sunt multumita.am 16 ani. as vrea sa am 1.65 maxim 1.70. tocuri inalte la 1.75 nu as purta... daca esti deja inalta la ce iti mai trebuie tocuri?happy

| GoodIntentions a răspuns:

Am 1.73 nu port pantofi inalti.i`ar face pe cei din jurul meu. pitici

| zapa1 a răspuns:

Am1.63(cam asa) si as vrea 1, 70-1, 73

da as purtabig grin

| Roxx_2569 a răspuns:

Am 1,66. Vreau sa am 1, 72-1, 73.
Da, as purta.

| Ado_6474 a răspuns:

Sincer...nu...nu vreau sa fiu giganthee hee

| mOcoOvu a răspuns:

Stai. S-o luam asa : Nu vreau sa seman cu o girafa ( desi girafele sunt ff pretty

| Wildie a răspuns:

Am 1.48 si am 13 ani
DA' nu vreau alta inaltime!

| IIIx333III a răspuns:

Eu am 1, 57... si am 12 ani. Deci ma simt okay acum, in viitor as dori sa ajung pana la 1, 70 sau ceva de genul. Si as purta pantofi cu toc atunci, indiferent de inaltimea pe care o voi aveawinking.big grin

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Buna! Eu sunt inalta si da as purta pantofi cu toc de ce nu.Arata foarte misto, decat sa fii scund mai bine inalt.
Sper ca am ajutat:*

| pwp a răspuns:

Eu am 1.68, si nu port tocuri.consider ca sunt destul de inalta!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tocul înalt al pantofului crează o iluzie optică dând impresia că ești mai slabă.
Și eu am tot 173 cm și port toc înalt.
Pa, pa.

| anonim_9140 a răspuns:

Bineinteles.fetee inalte intdeauna vor fi cool. poarta fara probleme.nu-ti face griji daca esti mai inalt decat prietenul tau, se poaata

| AnaMariaRo a răspuns:

Depinde cat de inalt este prietenul tau fata, ca nu vrei sa ii scuipi seminte in cap laughing

| Lorє๔คnค a răspuns:

Eu,am uitat sa precizez, am 1.60 si am 12 ani, aproape 13(pe 30 aprilie o sa am 13)

| TheCritic a răspuns:

Am 1,74 si port de obicei balerini...sunt inalta si am doar 14 anihappy

| codry98 a răspuns:

Eu am aproape 14 ani si 1, 62. Mi-as dori sa mai cresc pana la 1, 70. Si as purta tocuri chiar daca as fi foarte inalta, dar tocuri de maxim 5-7 cm.happy