| Doηηa a întrebat:

Bună fetelor! Ce părere aveți despre unghiile cu gel? Aș vrea să-mi pun pentru că unghiile mele nu cresc prea lungi și se rup/exfoliază.

9 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Nu ti-as prea recomanda unghiile din gel, iti strica si mai tare unghiile tale. Mai bine le-ai lasa asa naturale, daca le tai patrate sau rotunde si sunt ingrijite si le dai cu o culoare frumoasa de oja care sa se asorteze cu pielea sau tinuta ta, sunt foarte frumoase, crede-ma. happy

| Byucc a răspuns:

Daca iti pui unghii O sa ti se strice si mai tare happy

| 49Days a răspuns:

Sincer tuturor ne plac, au alt aspect dar gandeste-te ca apoi se vor rupe si mai tare, plus ca o sa te plictisesti de model si sa nu mai vorbim de pret.
Si mie mi se exfoliaza dar eu incerc sa le am tot timpul date cu lac, oja bine bine(mi se duce la varfuri)trebuie sa ai putin mai mult grija de ele. Cumpara mai bine o oja buna(la mine costa in jur de 15 lei cam mult sincer) dar rezista mult mai mult. problema ar fi ca se da foarte greu jos (era sclipici)

| AnonimaB a răspuns:

Doamne cate taranci proaste care isi dau cu parerea despre un lucru de care nu au habar. Dragele mele ati avut vreodata unghii false cu gel de va dati aiurea cu parerea? Am unghii false cu gel de 2 ani de zile si unghiile mele sunt intr-o stare excelenta. Conteaza foarte mult si unde ti le pui, calitatea costa ceva...Deci parerea mea e sa iti pui, nu ai ce sa regreti...Nu ti se strica unghiile deloc

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mia întâi tratează unghiile și apoi la evenimente la faci cu gel.
Pa, pa.

| jojo92 a răspuns:

Unghiile cu gel sunt cele mai frumoase, cei din jur le vor remarca si adora cu siguranta deoarece sunt foarte lucioase si dureaza asa timp de o luna, chiar mai mult.Dar ele trebuiesc aplicate pe unghii rezistente.Altfel te vei trezii cu unghii rupte din carne si este foarte dureros.Deoarece tu ai unghiile foarte subtiri si fragile, iar intretinerea celor cu gel consta si in pilirea unghiutelor tale naturale ceea ce va duce la o si mai mare subtiere a lor.Eu iti recomand sa ti unghiutele tale in zeama de lamaie ca un sfert de ora pe zi timp de o saptamana chiar mai mult si vei obtine unghii tari si frumoase.

| jojo92 a răspuns:

Iti recomand sa iti pui doar dupa ce veiurma un tratament de intarire al unghiilortale naturale.

| Kristinnaaa a răspuns:

Bună, Donna,

Ai putea să încerci kit-ul essence Gel Nails at Home, e mai blând cu unghiile decât unghiile cu gel de la salon și se aplică foarte ușor. Poți vedea aici mai multe detalii:

http://sanduirina.com/tutorial-pas-cu-pas-essence-gel-nails-at-home/

Baftă! :)