| PinkSugar a întrebat:

Buna fetelor ce parere aveti despre BB cream-ul Garnier? ati incercat si care au fost rezultatele.

Răspuns Câştigător
| IsJustMe007 a răspuns:

Buna! Da, l-am incercat eu si mi se pare f ok deoarece il aplici repede, nu e neaparat nevoie de o baza de machiaj inainte, hidrateaza si tenul.mie mi se pare un fond de ten f bun si ti-l recomand. funda?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o folosesc si e chiar buna! Merita sa o incerci.

| Pussyyy a răspuns:

Eu nu l-am incercat deoarece numi aplic chestii de astea, iti strici tenul, reclama pare asa convigatoare da nu face rost sa platesti bani pe asa ceva....PS citi ani ai?

| PinkSugar explică (pentru Pussyyy):

Ahaaaa mda.dar tot trebuie sa ai grija de tenul tau adica din reclama lor arata chiar bine si am vazut multe pareri pro ..am 16 ani

| Pussyyy a răspuns:

Da am grija de ten dar nu cu de astea cu ceva natural cu de astea date acum apoi la 40 de ani sau chiar 30 o sa te astuoi cu 10km de cosmetica

Am incercat mu multe mastii naturale dar nu au dat nici un rezultat din pacate

| Pussyyy a răspuns:

Pai la 16 ani cred ca merge, dar cind aud de 13 ani ca se vopsesc cu asemenea chestii pe ten mie jele :Х

Mdaa aici cam ai dreptate eu am inceput sa folosesc pe la 16 ani machiaj si nu chiar machiaj un creion de ochii fond de ten sau corector pentru cosurii si gloss si rimel. nu vreau sa ajung ca o baba la 25 de ani